≫ 

Šerbedžija na jesen ponovo u Beogradu: Novi veliki projekat glumačke zvezde u srpskoj prestonici?

U septembru ćemo imati još jedan ozbiljan produkcijski zahvat na kome želim da zahvalim Radetu, Lenki i njihovom timu, rekao je Handanović

  • 6
Rade Šerbedžija, Damir Handanović Foto: CEBEF

Na prvoj konferenciji 49. Međunarodnog filmskog festivala - FEST, koja je održana danas u Kombank dvorani, direktor CEBEF-a Damir Handanović najavio je novu saradnju ove institucije sa glumcem Radetom Šerbedžijom i kazalištem Ulysses.

- CEBEF je sa kazalištem Ulysses 2019. realizivao odličnu, ako ne i najbolju predstavu na ovim prostorima „Antigona”, i pokazali smo šta znači kada na BELEF-u imamo predstavu u kojoj igra Rade Šerbedžija, prvi put u Beogradu posle 28 godina. U septembru ćemo imati još jedan ozbiljan produkcijski zahvat na kome želim da zahvalim Radetu, Lenki i njihovom timu. Da ne otkrivam baš sve, ali mogu da najavim ozbiljnu produkciju ove godine, opet po prvi put u Beogradu. Ponosan sam na ustanovu kulture koju vodim, i što istinski umetnici prepoznaju koliko se borimo za kulturu u Beogradu - istakao je Damir Handanović.

Podsetimo, svetska filmska zvezda Rade Šerbedžija gost je 49. Festa sa filmom "Ribanje i ribarsko prigovaranje" u režiji Milana Trenca, a u današnjem susretu sa novinarima poručio je da moramo održati ritam života uprkos pandemiji.

Šerbedžija je čestitao svima koji su organizovali festival i učestvuju u njegovoj realizaciji na hrabrosti da, kako je rekao, "offline realizuju veliku filmsku smotru".

- Suočeni smo sa opasnim virusom koji mutira i seje strah i smrt po svetu. Pogledajte Indiju... Korona je opasan protivnik koji ne samo svojim delovanjem, već i posledicama infekcije uništava ljude. Problem je što taj virus u velikoj meri utiče i na psihu čoveka. Završićemo svi po psihijatrijskim bolnicama. Razboljevamo se svi od drugih bolesti, jer podležemo strahu i panici - kazao je Šerbedžija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    8. maj 2021 | 18:07

    Ima on lijepu njegovu ovde došao da zaradi

  • Mimi

    8. maj 2021 | 18:29

    Što se mene tiče i ne moraš nikad kročiti u Srbiju.

  • Hahahhahaha

    8. maj 2021 | 22:04

    Sta je,nema vise uloga pijanih rusa!?cuj zvezda,malo poznatiji od statista!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA