≫ 

"Igrao sam predstavu s polomljenom nogom": Luka Grbić šokirao publiku u BDP-u

- Imao sam dve opcije: Da sedim kući i očajavam ili da ulogu prilagodim novim okolnostima - rekao je glumac

  • 0
Luka Grbić Luka Grbić Printskrin: RTS 1

Mladi glumac Luka Grbić je u emisiji "Tanjug Reflektor" pričao šta za njega znači uloga u filmu "Južni vetar: Ubrzanje" i kako je sa polomljenom nogom igrao predstavu "Divlje meso" na sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

Velika popularnost filma i serije "Južni vetar" donela je prepoznatljivost glumcu Luki Grbiću kod velikog broja poštovalaca domaće kinematografije.

Grbić napominje da mu je jedan od najvažnijih momenata u životu bio dobitak uloge u filmu "Južni vetar".

- Uloga u filmu ''Južni vetar'' uvela me je u svet glume. Bio je to početak karijere kakav svaki mladi glumac može da poželi. Radujem se skorašnjoj premijeri drugog dela pod nazivom ''Južni vetar: Ubrzanje'' u kojem moj lik pokušava da živi bratovljev život. Naravno on ne vidi šta se sve dešava u realnosti zaslepljen lepšom stranom Maraševog života - rekao je Grbić.

Kako kaže bio je fasciniran izuzetnim krajolikom gde je film sniman.

- Imati priliku da radite na terenu u prirodi sa ljudima za mene je bilo veliko otkriće, naročito zbog bajkovitih predela na jugu Srbije gde smo snimali. To su mnogo bolje okolnosti od snimanja u nekom studiju ili na ulicama Beograda - rekao je Grbić.

Luka Grbić Luka Grbić Foto: ATA Images

Ulogom u izuzetnoj predstavi "Divlje meso" Grbić je pokazao svoj umetnički potencijal i na sceni Beogradskog dramskog pozorišta.

Opisuje i peh koji mu se desio, a koji ga nije omeo da briljira na sceni.

- Ligamente sam malo nakidao na nozi i bio je mali prelom u skočnom zglobu. Imao sam dve opcije: Da sedim kući i očajavam ili da ulogu prilagodim novim okolnostima. Pozvao sam reditelja predstave Jagoša Markovića i zajedno smo odlučili da sa štakama i ortopedskom cipelom igram. Publika je bila šokirana u BDP-u kada je postalo jasno da sam igrao sa slomljenom nogom jer sam na poklon nakon predstave izašao sa štakama - rekao je Grbić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA