≫ 

Sloboda Mićalović napušta projekat u kom je igrala 15 godina: Zameniće je mlađa koleginica

"Ako se budem osećala dobro pojaviću se na sceni još jednom"

  • 1
Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković Foto: ATA images
Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković / Foto: ATA images

Glumica Sloboda Mićalović nedavno je preležala korona virus, nakon čega se vratila poslovnim obavezama. Međutim, predstavu "Čikago", u kojoj je igrala 15 godina, uskoro će odigrati poslednji put.

- Ako se budem osećala dobro, igraću "Čikago" 19. oktobra. Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Predstava će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti nekoj mlađoj koleginici - rekla je Sloboda Mićalović u emisiji "Exkluziv".

Srpska glumica ostvarila je nekoliko filmskih uloga i u stranim produkcijama, međutim kaže da o karijeri u inostranstvu trenutno ne razmišlja.

- Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi za sada nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala iskok je bilo božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve to uklopim - istakla je Sloboda, koja ima ćerke Milu i Veru.

Popularna glumica trenutno snima drugu sezonu serije "Tajne vinove loze", u kojoj igra sa suprugom Vojinom Ćetkovićem, a ovu sezonu i sa svojom sestrom Draganom. Emitovanje se očekuje početkom sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA