Zvezdara teatar u decembru: Prodaja ulaznica počinje u utorak, 23. novembra u 12 časova

Na decembarskom repertoaru Zvezdara teatra očekuje vas premijera predstave Sportsko srce, koncert Vlade i Bajke "Hodač po žici", kao i tradicinolno poetsko Veče sa Matijom Bećkovićem

  • 0
Osama-Kasaba u Njujorku Foto: Nikola Vukelić

Mesec počinjemo premijerom komada Đorđa Milosavljevića, "Sportsko srce", koja je zakazana za 4. decembar u 19.30. Predstavu je rediteljski na scenu Zvezdara teatra postavio Milan Karadžić, koji je okupio glumačku ekipu - Milutin Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović.

Reprize "Sportskog srca" su 7, 22. i 24.12. od 19.30 časova.

Muziku za kraj godine donose nam Vlada i Bajka, koncertom "Hodač po žici", kojim će promovisati svoj novi album. Muzičko veče u teatru pod zvezdama zakazano je za 21. decembar u 19.30.

Tradicionalno poetsko "Veče sa Matijom Bećkovićem" biće održano 30. decembra, kada će publika biti u prilici da čuje objavljene ali i neke nove stihove našeg uvaženog akademika i pesnika. Prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga, Bećković ustupa zajedno sa pozorištem Zvezdara teatar u humanitarne svrhe.

U decembru vas očekuje i monodrama "Knjiga o Milutinu – deo prvi", sa Nenadom Jezdićem, koja je premijerno izvedena 11. novembra na Sceni "Danilo Bata Stojković". Jezdić će Milutinovu ispovest u decembru ispričati čak pet puta – 5, 9, 12, 14. i 28. decembra.

Poslednjeg meseca u godini igraće se i Osama-Kasaba u Njujorku, Hipnoza jedne ljubavi, Klaustrofobična komedija, Berači snova, Pasivno pušenje, Tre sorele, Voz, Bajka o pozorištu i Ljubav u Savamali.

Radno vreme blagajne je radnim danima 12-18 časova, odnosno do početka predstave, kao i vikendima dva sata pre početka predstave.

Zvazdara teatar repertoar Foto: Zvezdara teatar

Vidimo se u galaksiji legendarnih trenutaka!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA