Premijerni aplauz za "Sportsko srce"

Jubilarnu 90. premijeru Zvezdara teatra publika je nagradila gromoglasnim aplauzom i ovoacijama za ekipu "Sportskog srca". Komad Đorđa Milosavljevića u režiji Milana Karadžića, premijerno je izveden večeras na sceni "Danilo Bata Stojković"

  • 0
"Sportsko srce", Zvezdara teatar

Foto: Jakov Simović

Publika je ovacijama pozdravila glumačku ekipu koju čine: Milutin Mima Karadžić, Nina Nešković, Aleksandar Đurica, Nela Mihailović i Nikola Šurbanović.

Među zvanicama su između ostalih bili i Jovana i Željko Joksimović, Branka Nevestić i Branislav Grujić, glumice Nataša Ninković, Lena Bogdanović, Ana Franić, Marija Vicković i Olivera Viktorović, Dragan Bjelogrlić, Frano Lasić, novinarke Mira Adanja Polak, Jelena Gajšek i Simonida Miljković, Inspektor Blaža, Boško Jakovljević, direktor podgoričkog Gradskog pozorišta, Dušan Kovačević.

Milutin Mima Karadžić, koji u komadu tumači lik Branka Macure, kaže da je siguran da će predstava biti jako gledana i istakao koliko je zadovoljan da je izašla još jedna premijera u njegovoj "pozorišnoj kući".

Nina Nešković koja u predstavi igra Maju, ćerku Branka Macure, kaže da je ekipa napravila mnogo lepu energiju.

-Srećna sam da pozorište živi u ovim teškim vremenima i da će ovo biti topla, ljudska priča koju će i publika osetiti - dodala je Nina.

Scenografiju za novu predstavu je radio Boris Maksimović, kostomograf je Dragica Laušević, a kompozitor Vladimir Petričević.

Nakon večerašnje premijere, reprize "Sportskog srca" zakazane su za 7, 22. i 24. decembar.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA