Mjuzikl "Čikago" ostaje bez Slobode Mićalović

Iz Pozorišta na Terazijama podećaju da je "Čikago" je jedan od najpopularnijih brodvejskih mjuzikala

  • 0
Sloboda Mićalović

Foto: ATA Images

Pozorište na Terazijama danas je najavilo da će u nedelju, 23. januara, biti jubilarno 300. izvođenje mjuzikla "Čikago", koje će biti i poslednje za glumicu Slobodu Mićalović.

"Mjuzikl ''Čikago'' u režiji Kokana Mladenovića premijerno je izveden u Pozorištu na Terazijama 2006. godine. Punih 15 godina mjuzikl se izvodi na najvišem nivou i ispunjava sva očekivanja koja publika ima nakon sjajne kritike koja ga prati od prvog izvođenja", kaže se u saopštenju.

Iz Pozorišta na Terazijama podećaju da je "Čikago" je jedan od najpopularnijih brodvejskih mjuzikala u kome se prepliću strast, požuda, spletke, ubistva, šou biznis i potkupljive sudije i advokati, a na satiričan način govori o Americi iz vremena burnih dvadesetih godina prošlog veka.

Kako je saopšteno, Mićalović je "na nadahnut,kreativan i upečatljiv način oživela lik Roksi Hart i koju je publika Pozorišta na Terazijama volela i sigurno će je još dugo pamtiti i prepričavati".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA