≫ 

Sloboda Mićalović o mjuziklu "Čikago": "Ovo je naš život. Mi veličamo neke ljude koji to ne zaslužuju"

- Želim da odem, da zapamtim predstavu onako kako ona zaslužuje - rekla je Sloboda Mićalović, koja više neće igrati u poznatom mjuziklu

  • 0
Sloboda Mićalović Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Pre nekoliko dana, u sceni Pozorišta na Terazijama, jubilarno je izveden 300. put mjuzikl "Čikago", u režiji Kokan Mladenovića. Ovo je inače bilo poslednje pojavljivanje Slobode Mićalović u ulozi Roksi Hart.

Pre same predstave, glumica je podelila utiske. Navela je da od uzbuđenja nije spavala, prisetila se i prve audcije.

- Jako sam uzbuđena. Uzbuđena sam toliko kao kada smo imali premijeru. Vrlo mi je čudno to iskustvo, zato što prvi put izlazim iz neke predstave svojom voljom. Obično se ugasi predstava... Došle su neke nove predstave, pun mi je repertoar. Igra se jako sad... Dešavalo se da igram jednom u šest meseci. To je za glumca i predstavu pogubno - rekla je Sloboda Mićalović za emisiju "Exkluziv", koja se emituje na televiziji "Prva".

Naravno, emocija je bilo na pretek.

- Želim da odem, da zapamtim predstavu onako kako ona zaslužuje. Ova predstava je bila na "Sterijinom pozorju", gde smo od mog. našeg profesora Medenice dobili jednu od najboljih kritika ikada u ovoj kući. Puno lepih stvari i lepo je kada odeš kada je lepo - rekla je glumica.

Inače, Sloboda Mićalović je priznala da nije htela da glumi Roksi Hart, već drugi lik iz "Čikaga".

- Ja sam sebe doživela da sam Velma Keli i ispostavilo se da nisam i da je Kokan imao i oko i rediteljsku inteligenciju da meni treba dati nešto potpuno različito. Bilo bi "na prvu loptu" da igram Velmu Keli, nego igram neku koja je jako ambiciozna, ali njene mogućnosti ne podržavaju njenu ambiciju, tako da je spremna da postane ubica... Zapravo, ovo je naš život. Mi veličamo neke ljude koji to ne zaslužuju - rekla je glumica.

Što se tiče novih premijera predstava, biće ih. Međutim, veliki problem pravi pandemija korona virusa.

- Sve je jako puno neizvesno i za nas previše stresno. Nama su otkazali.... Znači, imali smo konferenciju za štampu, najavili predstavu ("Alisa u zemlji straha"), premijeru sutra i onda morali da otkažemo, jer ovo je uzelo maha i nepredvidivo je, iako se mi testiramo stvarno, ali ne može to više da se uhvati. Biće za sada premijera, uz Božiju pomoć, sledećeg februara - rekla je glumica na kraju razgovora.

Video: Slobodu Mićalović Zvonko Bogdan razgalio pesmom, pa zapevala sa njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA