Zvezdara teatar - Poslednji repertoar u sezoni

U utorak, 24.5. u 12 časova počinje prodaja ulaznica za poslednji repertoar u ovoj sezoni

  • 0
Nenad Jezdić Foto: Nikola Vukelić

Jun je poslednji mesec u pozorišnoj sezoni 2021/22. kada će se na sceni Zvezdara teatra izvesti komadi koji će vas nasmejati, rasplakati, o kojima ćete pričati...

Monodrama "Knjiga o Milutinu" Danka Popovića biće izvedena u četiri termina (4., 11., 16. i 19. juna), a ovaj komad Nenad Jezdić će odigrati 50. put 4. juna na Novoj sceni!

"Osama-Kasaba u Njujorku" je na repertoaru 3. juna, "Hipnoza jedne ljubavi" Dušana Kovačevića 5. juna, zatim "Ljubav u Savamali" Ivana Lalića 7.6., a potom slede dve komedije kojima se uvek rado vraćate – "Pasivno pušenje" 8. juna i "Bajka o pozorištu" 12. juna. Predstava "Tre sorele", Stevana Koprivice će biti izvedena 14. juna, a "Klaustrofobična komedija" Dušana Kovačevića 18. juna.

Na Novoj sceni pored "Knjige o Milutinu" sa kojom i zatvaramo sezonu, čekaju vas još jednom "Voz" 8. juna, kao i "Generalna proba samoubistva" 17. juna.

Onlajn kupovina ulaznica preko sajta pozorišta je najjednostavnija i najlakša, a ukoliko niste u mogućnosti da do karata dođete na ovaj način, naša blagajna će u junu raditi svaki radni dan od 12 do 18 časova (odnosno do početka svake predstave), kao i vikendima dva sata pre početka predstave.

Zvezdara teatar Foto: Zvezdara teatar

Hvala što ste bili uz nas i ove sezone! Čekamo vas ponovo od oktobra u novoj sezoni, da stvorimo još zajedničkih trenutaka u našoj zvezdanoj galaksiji.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA