• 0

Potrošila je hiljade evra na "lažne bebe": "Mama mi pomaže da im kupujem odeću"

Mnogi komentarišu da njen odnos prema lutkama nije zdrav

  • 0

Raja (22) je oduvek bila opsednuta lutkama, a u februaru ove godine je kupila svoju prvu beba-lutku. Ona trenutno ima tri beba-lutke, a četvrta bi uskoro trebalo da joj stigne. Ono što je zanimljivo kod ovih lutaka je činjenica da one na prvi pogled izgledaju kao prave bebe.

Kosa, oči, koža, veličina, sve je isto kao od pravih beba.

Raja svoje "bebe" koristi za fotografisanje odeće za mališane, a kako kaže, do sada je potrošila više hiljada evra na njih i odeću koju im kupuje.

- Ove lutke su zaista skupe. Poenta je ta da, što je lutka realnija, to je cena veća. Od moje tri, Brin je bila najskuplja - kaže Raja.

Ona otkriva da su njeni roditelji oduvek znali za njenu opsednutost lutkama, pa se nisu iznenadili kada im je rekla da želi da kupuje lutke koje neodoljivo podsećaju na prave bebe.

- Moja mama mi uvek pomaže da im kupim odeću i sve što je potrebno. Tati je čudno koliko deluju stvarno i to koliko truda ulažem u njih, ali me svakako podržava - kaže ova devojka.

Ova devojka objavljuje videe na društvenoj mreži "TikTok", a u njima pokazuje kako hrani bebe, presvlači ih, kupa, vodi u šetnju... Zbog svog hobija, ova devojka se našla na meti kritika, te su mnogi rekli da njen odnos prema lutkama nije zdrav.

- Da li je samo meni ovo strašno? Nije mi jasno odakle ti potreba da imaš lutke koje podsećaju na žive bebe - napisala je jedna žena.

- Ako voliš bebe, rodi jednu, a ne da kupuješ lutke i trošiš gomilu novca - dodao je jedna muškarac.

Raja je odlučila da odgovori na negativne komentare, te je naglasila da joj je najvažnije da je podržavaju prijatelji i porodica.

- Ljudi ne znaju koliko sam trudan i novca uložila u sve ovo. Potrebno je mnogo toga za pravu bebu, a vi se ponašate kao da je to najlakše - zaključila je Raja, a prenosi "The Sun".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Porodica