• 0

Vreme čitanja: oko 5 min.

Definitivno najtoplija destinacija za april, maj i jun - HURGADA! Uvek povoljnije uz Smart mart akciju

Vreme čitanja: oko 5 min.

Samo u Wayoutu

  • 0
Wayout Foto: Promo/ Wayout

U Hurgadi je uvek toplo i opušteno se može sunčati i najbolje pocrneti... Sjajni hoteli, tradicionalna egipatska gostoprimljivost i odlična all inclusive usluga, dovoljna su pozivnica da proleće i sledeće leto odmorite se na obali Crvenog mora.

Naravno, i za ovo leto smo pripremili odlične ponude, a posebno je bitno imati u vidu popuste za rani buking za koje savetujemo naše putnike da ih nikako ne propuste.

Izdvajamo iz ponude najtraženije hotele za leto 2023:

New Eagles Aqua Park Resort 4*

Rezervišite online svoj aranžman za New Eagles Aqua Park Resort 4* klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Lociran u Hurgadi, udaljen 350m od hotela Mercure. Hotel gostima pruža smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, bazenom i barom. Smeštaj sadrži privatnu plažu, laundž i baštu. Svaka soba je klimatizovana, ima orman, TV, privatno kupatilo, peškire i pogled na baštu. Sobe imaju sef i besplatan WiFi, dok određene imaju i pogled na bazen. Takođe, tu je i mini-bar. Obroci se služe na bazi švedskog stola (bife). Tu je i dečije igralište, stolovi za stoni tenis, bilijar i table za pikado. Hotel je udaljen 6km od aerodroma.

Sunny Days Resort 4* lux

Rezervišite online svoj aranžman za Sunny Days Resort 4* lux klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel je lociran kraj tirkizno plave vode Crvenog mora, koja okružuje hotel sa istoka i juga sa prirodnom lagunom koja zalazi unutar hotelskog kompleksa. Nalazi se u Sakali, na 10 min od aerodroma i na samo nekoliko minuta od centra grada.

Royal Lagoons Resort 5* economy

Rezervišite online svoj aranžman za Royal Lagoons Resort 5* economy klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi na promenadi u novom centru Hurgade, 5 km od aerodroma. Ima svoju privatnu 300 metara dugačku plažu do koje prevozi shuttle bus (vožnja traje oko 3 minuta). Sve sobe gledaju na veliki bazen i sadrže privatan balkon i kupatilo. Na plaži postoji veliki izbor vodenih sportova, a najmlađi gosti se mogu zabavljati u Aqua Parku.

Bella Vista 4*

Rezervišite online svoj aranžman za Bella Vista 4* klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Nalazi se u centru Hurgade, u Sakali, na privatnoj peščanoj plaži, na samo šest kilometra od aerodroma. Poseduje bazen koji ima izdvojen deo za decu, aqua centar, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku i mini fudbal, centar za ronjenje...

Coral Beach Resort 4* lux

Rezervišite online svoj aranžman za Coral Beach Resort 4* lux klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovaj hotel sa 4 zvezdice je lociran u Hurgadi, na odličnoj poziciji, okrenut ka koralnom grebenu na samoj obali kristalnog Crvenog mora. U ponudi ima privatni prostor na plaži i 2 otvorena bazena. Pored toga nudi teniski teren i natkriveni pasaž sa prodavnicama (shopping arcade).

Marlin Inn Azur Resort 4*

Rezervišite online svoj aranžman za Marlin Inn Azur Resort 4* klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi u samom centru Hurgade, na čuvenom šetalištu Memsa. Otvoren je 1994. godine i u svom sklopu ima 290 soba. Hotel ima privatnu plažu, kao i bazen, sa odvojenim delom za decu. Peščana plaža nudi širok spektar mogućnosti kako biste što više uživali i odmorili se na vašem odmoru.

AMC Royal 5*

Rezervišite online svoj aranžman za AMC Royal 5* klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Smešten na samoj plaži u Hurgadi, hotel AMC Royal nalazi se u oblasti Alahja. Poseduje privatnu plažu i veliki izbor sadržaja za sportove na vodi, uključujući ronjenje i gnjuranje.

Mercure Hotel Hurghada 4*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za Mercure Hotel Hurghada 4*Lux klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Atraktivan hotel Merkur Hurgada je hotel sa 4 zvezdice u Hurgadi, koji u ponudi ima noćni klub, jedan bazen otvorenog tipa i terasu za sunčanje. Hotel se nalazi u blizini šoping centra Senzo Mall. Zanimljivosti koje obuhvata je niz zanimljivih ponuda na pesku, bar, suncobrani i ležaljke.

Sindbad Club Aqua Hotel 4* lux

Rezervišite online svoj aranžman za Sindbad Club Aqua Hotel 4* lux klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Sindbad club Aqua hotel se nalazi u novom delu Hurgade, Memši. Hotel je udaljen 200 metara od privatne plaže, zajedničke za sve goste kompleksa Sindbad Club. Aerodrom u Hurgadi je udaljen 5km od hotela, dok je stari deo Hurgade na 7 km od hotela. U sklopu hotela je Sindbad akva park, sa 12 tobogana, animacionim programom, dečijim igralištem i dečijim klubom.

Solymar Soma Beach 4*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za Solymar Soma Beach 4*Lux klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel se nalazi se u Soma Bay-u između hotela Carribbean Soma Bay i Sentido Palm Royale, na najlepšoj plaži u Hurgadi. Hotelske sobe su veoma moderne i opremljene su klima uređajem, LCD televizorom sa satelitskim kanalima, ketlerom i privatnim kupatilom.

Sunrise Mamlouk Palace 5*lux

Rezervišite online svoj aranžman za Sunrise Mamlouk Palace 5*lux klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Hotel ima sopstvenu plažu i nalazi se u predivnom parku, okružen zelenilom, na 10 minuta vožnje od aerodroma južno ka Safagi. U hotelu, kao dodatak glavnom restoranu, mozete uzivati u specijalitetima italijanske, egipatske i mongolske kuhinje ili u Burger House ili Fusion al a carte restoranu, nekoliko barova i pabova. Hotel ima tri spoljna bazena i akva park sa 12 tobogana.

Sunrise Royal Makadi 5*Lux

Rezervišite online svoj aranžman za Sunrise Royal Makadi 5*Lux klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovaj rizort sa 5 zvezdica u zalivu Makadi ima 2 bazena na otvorenom i nudi direktan prilaz plaži, jednoj od najlepših u Hurgadi. Smeštaj obuhvata i spa centar sa velikim izborom masaža i kozmetičkih tretmana.

Sunrise Meraki Beach Resort 4*Lux

Rezervišite online svoj aranžmanza Sunrise Meraki Beach Resort 4*Lux klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Ovaj objekat u boho-šik stilu nudi pravo egipatsko gostoprimstvo, eklektičan ambijent i raznovrsne sadržaje. Gosti mogu da se opuste na privatnoj peščanoj plaži pored samog Crvenog mora. Do centra Hurgade može da se stigne pešice. Rizort Meraki Beach raspolaže plažom dugom 2,6 km.

Sunrise Crystal Bay 5* lux

Rezervišite online svoj aranžman za Sunrise Crystal Bay 5* lux klikom na sliku hotela:

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Sunrise Crystal Bay je luksuzni resort sa 5* koji se nalazi direktno na sopstvenoj peščanoj plaži. Od aerodroma je udaljen oko 15 kilometara, a od Hurgade oko 20 kilometara ka jugu.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Wayout Foto: Promo/ Wayout

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Putovanja