≫ 

Putnici videli Niš, pa se čudili što još ne sleću: Avion nastavio dalje, pa sleteo u Sofiju

Nikome nije bilo jasno o čemu se radi

  • 3
avion bele boje foto: pixabay.com

Avion prevoznika Ryanair, koji je trebalo u subotu, 15. februara da u 19:35 sleti na aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu, prinudno je sleteo na sofijski aerodrom, nakon polučasovnog kruženja iznad Niša, tvrde putnici. Sa niške vazdušne luke su rekli da su putnici zbrinuti, a prema tvrdnjama putnice, u Niš su stigli oko 2 sata posle ponoći.

Putnici koji su u subotu popodne u 16:50 poleteli iz Stokholma, trebalo je da u 19:35, prema redu letenja, slete na niški aerodrom, ali su Niš videli samo tokom polusatnog kruženja iznad grada, kaže jedna putnica za "Južne vesti".

- Vremenski uslovi su bili idealni. Za to vreme se niko od posade aviona nije obratio putnicima. Tek kad je među putnicima nastala panika i strah, tada je stjuardesa saopštila da je pilot odlučio da ne sleti u Niš već u Sofiju. Putnici su bili prestravljeni jer su osetili da je u pitanju ozbiljan problem, a niko im ga nije obrazložio - priča putnica.

Tada su, prema svedočenju putnice, nastali novi problemi.

- U Sofiji je konačno avion sleteo. Tamo su putnici predugo čekali na izlaz iz aviona, zatim na pasošku kontrolu, onda na organizaciji prevoza autobusima do Niša i u Niš su stigli tek u 2 sata posle ponoći - priča ona.

Na sajtu niškog aerodroma ima obaveštenja da je avion sleteo u Sofiju, ali ne i zbog čega.

Video: 50 povređenih kada je na 3 škole palo izbačeno gorivo iz aviona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Флапсови.

    17. februar 2020 | 13:40

    Проблем са флапсовима па је морао да иде на аеродром са дужом пистом.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA