≫ 

Fotografija od koje ćete se naježiti: Samo jedan pogrešan korak bio je dovoljan da je odvede u smrt

Prizor je zaista fenomenalan, ali jedan pogrešan korak...

  • 8
Pedra de gavea Printskritn Tviter / CienciaDelCope

Planinski vrh iznad Rio de Žaneira Pedra de Gavea nudi fenomenalan pogled na grad, prašumu, plaže, pa ne čudi što je na listi svakog turiste. Granitna stena visoka 842 metra, nekada je bila osmatračnica za brodove koji dolaze sa Atlantskog okeana, a danas popularno odredište za ljubitelje penjanja na stene. 

Sve veći broj turista iz celog sveta dolaze da vide ovu atrakciju kako bi uživali u ekstremnom sportu, ali i snimili što impoznatnije fotografije i video zapise...

Tako je anonimna turistkinja rešila da se popne na stenu i zauzme pozu viseći tačno iznad ponora, dok se u daljini vide samo brda Rijo de Žaneira i more...

Na videu, koji mnogi nazivaju "uznemiravajućim", žena radosno maše u pravcu kamere iako ne nosi nikakvu zaštitnu opremu na sebi.

Na snimku je ovekovečen verovatno najekstremniji trenutak u životu ove žene, a zanimljivo je da pored mnogih pohvala za hrabrost pojedinci smatraju da ovo nije bila dobra ideja.

- Samo jedan pogrešan korak mogao je da je odvede u smrt - napisao je jedan korisnik Instagrama ispod videa koji je osvojio 114.000 lajkova.

- Kako je uspela posle da se popne a da se ne oklizne? Bože, ovaj video me je izbezumio. Moj puls je naglo skočio kada sam ja na steni - komentar je jednog preplašenog muškarca.

-  Rizikovala je svoj život samo zbog videa/fotografije? Ili ima jaku želju da umre ili je luda - odsečno je prokomentarisao jedan korisnik Instagrama.

Šta vi mislite? Da li je zaista jedna ovakva fotografija vredna rizika? 

Video: Zbog ove gimnastičarke sve redom prolaze žmarci

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @ Kiki

    18. februar 2020 | 13:32

    Budale ne treba tražiti. Sami se pojavljuju

  • Srboljub

    18. februar 2020 | 13:01

    Što bi rekli “ mladost ludost“?

  • Predator

    18. februar 2020 | 17:50

    Ima jedna plaža ustvari ima mnogo njih u crnoj gori kao mogren2 gde sam skajao pa se izlomio i neću nikad više majke mi. Popeo se na neku stenu tamo neki spomenik nekom liku što su ga ajkule pojele valda ja gore bilo vetra poprilično skočio na noge pao sam dasku ko od beton boli te sve 7 dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA