≫ 

Mama se unapred pripremila: Ovako je "osvojila" saputnike kojima bi mogao da smeta plač njene bebe

Gest ove majke oduševio je putnike na letu

  • 1
Poklon jedne majke u avionu Printskrin Facebook / Dave Corona

Svaki roditelj zna da nije lako brinuti o maloj bebi od samo nekoliko meseci. Najveći izazov, ali i strah većine majki predstavlja putovanje sa novorođenčetom u drugu zemlju. Takođe, bojazan se odnosi i na nepredvidljive događaje koji mogu da izazovu neprijatnost i stres, ali i rekacije putnika koje mogu da budu osuđujuće.

Kako bi sprečila nevolju, jedna majka je osmislila neverovatan plan koji je oduševio putnike i kabinsko osoblje koje je zabeležilo neobičnu situaciju na letu.

Naime, zabrinuta da bi njena beba mogla da uznemiri ljude, ova žena je svim putnicima podelila darove, odnosno korejske slatkiše, a u slučaju nužde pripremila je i čepiće za uši.

- Ćao. Ja sam Junvo i imam samo četiri meseca. Danas idem u Ameriku sa svojom mamom i bakom kako bih posetio svoju tetku. Malo sam nervozan i uplašen jer sam prvi put u avionu što znači da ću možda plakati ili ću biti glasan. Pokušaću da budem tih, ali ništa ne mogu obećati. Nemojte mi zameriti. Moja je mama pripremila malene poklone za vas. Dobićete slatkiše i čepiće za uši. Koristite ih kada postane preglasno zbog mene. Uživajte u letu. Hvala vam - pisalo je u poruci koja je pripremljena zajedno sa poklonom.

Simpatičan gest je zabeležilo kabinsko osoblj, a većina ljudi je iskazala zahvalnost ovoj mami.

Kako piše britanski "San" ispostavilo se da putnicima nisu ni bili potrebni čepići jer je beba tokom celog trajanja leta bila veoma mirna.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    8. mart 2020 | 15:08

    Secam se svog prvog leta avionom preko Royal Charter Service-a beba je toliko plakala da su je smirivali skoro svi putnici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA