≫ 

Let koji će se pamtiti: Putnici u avionu imali krajnje neobičnog saputnika

Da, dobro vidite! Na slici je poni koji se sa svojom vlasnicom nonšalantno ukrcao u avion

  • 1
Poni u avionu Printskrin Instagram / Fred-Mini Service Horse

Iako su putovanja prvom klasom rezervisana isključivo za putnike sa dubljim džepom, bogate i poznate, ovog puta jedan poni dobio je priliku da uživa u vrhunskoj usluzi i sadržajima u avionu.

Ronika, žena koja je povela svog konja u avanturu, objavila je fotografije koje prikazuju da je poni Fred sve vreme mirno stajao pored nje.

Dresirana životinja je zadivila putnike svojim dobrim ponašanjem, a mnogi su prišli da zabeleže ovu neobičnu situaciju u avionu.

Vlasnica ponija je ispričala za medije da je ovo njihovo prvo zajedničko putovanje i da je ponosna kako je Fred podneo let.

- Fred je definicija savršene životinje. S obzirom da živi u mojoj kući znala sam da će se lepo ponašati na letu. Obučavala sam ga puno kako bi se prilagodio ljudima iz okruženja i odbacio svoje prirodne instikte. Jako je vezan za mene i uradio bi bilo šta kada bih ga pitala - ispričala je Ronika, te dodala "da su ga svi zavoleli - piloti, kopiloti, stjuardese, obezbeđenje na aerodromu, kao i putnici".

Za razliku od životinja koje su registrovane kao emotivna podrška ove putnice, ovaj poni je zapravo obučen da pomaže ljudima sa invaliditetom. Trenutno, samo psi i poniji mogu da budu registrovani kao uslužne životinje. 

Fotografija je izazvala burne reakcije korisnika interneta, a mišljenja o konju u avionu su podeljena. Dok su pojedini oduševljeni potezom ove žene, drugi smatraju da nijednoj životinji, pa čak i obučenom poniju, nije mesto na avionu.

Šta vi kažete? Da li smatrate da je sasvim u redu da u avionu putujete zajedno sa ponijem?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brk

    20. februar 2020 | 16:46

    Koliko i kakvih se konjina vozi avionom ovaj mališa je odličan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA