≫ 

Doplatio kako bi dobio sedište pored prozora: Ukrcao se u avion i šokirao kada je seo na mesto

Sačekalo ga je najgore mesto u avionu....

  • 1

Mnogi putnici kada kupuju avionske karte spremni su da ulože malo više novca kako bi odabrali svoje omiljeno mesto pre ostalih putnika. Najtraženija mesta predstavljaju ona pored prozora jer omogućavaju uživanje u jedinstvenim prizorima tokom putovanja.

Tako je Markos Molina iz Nemačke na vreme kupio karte i doplatio određenu svotu novca kako bi sedeo na mestu pored prozora...

Međutim, kada se ukrcao u avion, koji je leteo od Berlina do Irske, otkrio je da je dobio sedište koje je bilo smešteno pored putničke kabine Tako je turista ostao "bez pogleda" jer je prozor bio smešten jedan red iza njega.

- Mesto pored prozora koje sam platio za svoj let do Dablina. Refundiranje? - napisao je Markus uz objavu fotografije na svom Tviter nalogu.

Nakon što je ova priča dospela u medije, obratio se portparol Rajaner avio-kompanije...

- U avionu Boing 737-800 postoje tri mesta koja nemaju prozore. Kupci koji se odluče za kupovinu ovih sedišta obaveštavaju se o ovoj činjenici tokom postupka rezervacije na internet sajtu - kratko je prokomentario za medije.

Takođe su se javili i korisnici Tvitera koji tvrde da mnogi ljudi ne znaju dali sedišta 11A u avionima Rajanera nemaju prozor.

Video: Usred leta odvalio se unutrašnji prozor na avionu

 

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    22. februar 2020 | 15:33

    I treba se ovako ponašati prema namćorima, koji misle da mogu sve parama da dobiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA