≫ 

Hotel koji nudi besplatan boravak parovima koji "rade na bebi“: A evo šta vam daju kada je dobijete

Sjajna akcija za podizanje nataliteta

  • 2
Hotel Zed foto: printscreen/youtube/oKo Studios

U jednoj od 10 kanadskih provincija, Britanskoj Kolumbiji se nalazi i grad Keluna. A u tom gradu postoji hotel, koji je postao poznat ne samo u Kanadi, već i u celom svetu, zbog ponude koju je objavio neposredno pre Dana zaljubljenih.

Predah za parove

Da bi veza mogla da napreduje, potrebno je na tom odnosu raditi svakodnevno. Međutim, poznato je da mnogi parovi koji pokušavaju da dobiju dete, u određenom trenutku bivaju opterećeni. Tada se sigurno i njihov odnos donekle kvari, pa sve deluje mnogo teže.

Misleći upravo na njih, hotel Zed u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija je ponudio specijalni paket za Dan zaljubljenih. Kako prenosi sajt CNN, u pitanju je usluga poznata kao „Nooner“.

Specijalna ponuda za poboljšanje veze

Pored toga što je cena ove usluge pristojna za tamošnji standard, vlasnici hotela smatraju da na taj način utiču pozitivno i na poboljšanje nataliteta u celoj zemlji, budući da je u pitanju usluga koja je primarno namenjena parovima koji pokušavaju da dobiju decu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hotel Zed (@hotelzed) on

Prijavljivanje u hotel je predviđeno u periodu od 10 do 14 časova. A posle toga parovi imaju mogućnost da izaberu jednu od specifičnih, dodatnih usluga. Kao posebno zanimljiva se izdvaja usluga, koja podrazumeva seksi kupanje u spoljašnjem hotelskom bazenu, koji je napunjen toplom vodom.

Posebno je interesantno to što će parovi, koji mogu da se pohvale nakon 9 meseci od momenta boravka u hotelu, da su postali roditelji, dobiti potpuno besplatno boravak u hotelu, a na bazi usluge koju lično budu izabrali. I ne samo da će to dobiti nakon rođenja deteta, nego će tu uslugu imati pravo da koriste narednih 18 godina.

Kako je nastala usluga „Nooner“?

Priča kaže da je Zed Mandi, koja je ranije bila izvršni direktor hotela, imala problem da pronađe vreme za sebe i svog supruga, uzevši u obzir da su imali dvoje male dece. Kako joj se činilo da je uvek bolje za beg od obaveza i romantiku odabrati Dan zaljubljenih, pa je predložila nadležnima da i oni uvrste neku specijalnu ponudu u hotelu, kojim je upravljala.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hotel Zed (@hotelzed) on

Ideja se prethodnih pet godina pokazala odličnom investicijom, pa su ove godine prvi put uvrstili i specijalni paket za parove koji pokušavaju da dobiju bebu.

Ipak i pored originalne ideje, uvek postoje oni koji je kritikuju. Tako je neki smatraju „odvratnom“, ali i „sramotnom“, dok postoje i oni koji je vide kao „diskriminatorsku“.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Hotel Zed (@hotelzed) on

Kako se vama čini?

Video: Magiju rađanja novog života podelila sa pratiocima mužem i starijim detetom

(A.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA