≫ 

Kroacija Erlajns nastavlja da leti redovno za Rim

Koronavirus za sada nije poremetio letove iz Hrvatske ka Italiji

  • 0

Avioni Kroacija Erlajnsa (Croatia Airlines) lete za Rim po redovnom redu letenja i nema prekida ili restrikcija zbog pojave koronavirusa u Italiji, dok je linija za Milano sezonska i ne saobraća u zimskom periodu, javlja Hina.

Zbog aktuelne situacije, kompanija je svom letačkom i zemaljskom osoblju koje dolazi u direktan kontakt s putnicima u svim domaćim i međunarodnim odredištima podelila hirurške maske, jednokratne gumene rukavice, rastvor za dezinfekciju i higijenske maramice, kao i dodatne količine dezinfekcionih sredstava koja su standardni deo opreme aviona, rekli su iz Kroacija Erlajnsa hrvatskoj novinskoj agenciji.

U okviru operativnih priručnika kompanije propisane su i procedure i postupci u slučaju uočavanja infektivne bolesti kod članova posade ili putnika, naveli su iz avio-kompanije.

Dodaju da prate razvoj situacije sa koronavirusom, odnosno sve aktuelne informacije i preporuke hrvatskih i međunarodnih nadležnih institucija i udruženja - Hrvatske agencije za civilno vazduhoplovstvo, Hrvatskog zavoda za javno zdravlje, Star Alijanse i Međunarodne asocijacije za vazdušni saobraćaj (IATA) i da planiraju i preduzimaju potrebne korake.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA