≫ 

Megan Markl otkrila kako se štiti od virusa kada putuje avionom

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, otkrila je genijalan trik koji je svaki put štiti od virusa tokom putovanja

  • 0
Megan Markl Foto: Tanjug / AP

Megan Markl bila je glumica i feministkinja, a sada je i supruga princa Harija. Ono što malo ljudi zna jeste da se ova talentovana dama bavila i pisanjem, te pre nego što je postala članica kraljevske porodice Megan je vodila svoj blog "The Tig" o zdravom životu, jogi i putovanjima.

Tako je nekadašnja TV zvezda u jednom svom članku dala odličan savet za zaštititu od prehlade i virusa tokom putovanja avionom. Britanski mediji pišu da je ovo zaista odlična tehnika za prevenciju bolesti, posebno sada kada je talas korona virusa u punom jeku.

Megan Markl Foto: Privatna arhiva

Kako je napisala Megan u tekstu iz 2016. godine, zbog prirode svog posla je bila stalno na putovanjima, živela je ubrzanim tempom i morala je posebno da vodi računa o negi i zdravlju.

Da bi izbegla prehlade i viruse, Megan je svakog puta bila opremljena maramicama i sredstvom za dezinfekciju. Pre sedenja bi prvo naprskala sredstvo za dezinfekciju na sedište, daljinski i televizor u avionu, a potom ih dobro prebrisala maramicom.

U nastavku je otkrila da je uvek pri ruci imala sprej sa probiotskim svojstvima, koji pruža pouzdanu zaštitu od mikroorganizama i smanjuje rizik od infekcija, a kuću nikada nije napuštala bez šala ili marame.

Megan Markl Foto: Privatna arhiva

Osim toga, u članku je otkrila da je dobila odličan savet od glumca Leonarda Dikaprija koji pomaže da se ne razboliš u avionu.

- Leonardo namaže malo masti Neosporina na pamučnu vatu, a potom je pažljivo uvuče u obe nozdrve. Ne samo da tako stvorite zaštitnu barijeru od bakterija, već u isto vreme podmazujete kožu u nosu - objasnila je vojvotkinja od Saseksa u svom starom tekstu objavljenom na blogu ‘The Tig".

Video: Ovako izgleda karantin Srpkinje koja živi u Kini

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA