Uživajte u prelepim plažama i divljoj prirodi, direktno iz udobnosti svog doma

Odličan način da se opustite i uživate u prirodi

  • 0
Bahami, plaža, odmor Pixabay.com

Poruke zdravstvenih stručnjaka i političkih lidera su jasne: za sada moramo da budemo u svojima kućama i držimo se socijalnog distanciranja kako bismo zaustavili širenje korona virusa. Ali to ne znači da još uvek ne možemo da uživamo u najčarobnijim destinacijama direktno sa našeg kauča.

Muzeji širom sveta nude virtuelne obilaske svojih najboljih izložba, Brodvej emituje pozorišne predstave, Metropoliten opera nudi uživanje u besplatnim perfomansama putem interneta, ali postoji još jedno mesto za opuštanje...

Hoteli širom sveta nude ljudima da uživaju u impozantnim prizorima i pogledu na najlepše plaže i turističke atrakcije.

Malibu plaža u Kaliforniji

Hotel Malibu Beach Inn je smešen na samoj plaži, a svojim virtuelnim gostima nude panoramski pogled na Tihi okean u kojem bi mogli u svakom trenutku da vide kita kao i ljude koji uživaju u sportovima na vodi.

Jerusalim

Hotel Izrael Inbal u Jerusalimu pruža jedan od najlepših prizora koji možete videti na veb kameri na internetu. Hotel je smešten na brežuljku sa pogledom na park Liberty Bell Park i stari deo grada.

San Dijego

Hotel Del Coronado opisuje prizor na veb kameri rečima: Udaranje talasa. Okeanski vetri. Sjajni zraci. Naše kamere na plaži uživo nude pogled na prekrasan pogled sa hotela Del Coronado. "

Hotel smešten u San Dijegu, savršeno je mesto za snimanje putem veb kamere zahvaljujući lokaciji - nalazi se na peščanoj plaži na ivici Tihog okeana.

Zvuk mora

Le Barthelemi Hotel & Spa umesto video zapisa, snimao je zvuke mora. Spokojni zvuci prirode savršena su pozadina svakodnevnoj meditaciji ili vežbi joge dok ste kod kuće.

San Dijego

Želite još jedan pogled na San Dijego? Hotel Bahia Resor, smešten na sopstvenom poluostrvu u zalivu Mission, okružen je tropskim baštama i dugom obalom. Gledajući u zaliv, veb kamera pruža predivan prizor koji umiruje.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA