≫ 

Portugal nam pomaže da maštamo o boljim danima: Snimak koji će vam pružiti osećaj putovanja

Portugalska turistička organizacija je na svom kanalu na Jutjubu Visit Portugal objavila predivan video sa poučnom porukom

  • 0
Portugal foto: Ivana Kovačević

Kako piše na početku videa, on je snimljen kada smo mogli da provodimo vreme napolju, kada nam sloboda nije bila ograničena zbog pandemije korona virusa koja je ugrozila čitav svet.

U opisu videa stoji:

- Vreme je da stanemo. Vreme je da odmorimo za dobrobit sveta. Za sada možemo samo da sanjamo one neverovatne dane koji nam predstoje. Zajedno smo u ovome.

U organizaciji kažu da je ovaj video zamišljen da bude nada i ver za sve ljude u momentu neizvesnosti u kojem se svet našao i da će nakon ovoga sve nastaviti da ide ka napred.

Njihov uobičajni haštag na društvenim mrežama #CantSkipPortugal transformisali su u #CantSkipHope i poručili svima da ovo vreme iskoriste kako bi pronašli neke nove perspektive u životu.

Od svih marketinških kampanja koje su pokrenute tokom pandemije za ovaj video mnogi korisnici interneta kažu da je odgovoran, kreativan i pametan.

Pogledajte video u nastavku:

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA