≫ 

Stjuardesa urnebesnim videom pokazala kako se nosi sa kućnim karantinom

Video koji je oduševio svet

  • 1
stjuardesa kristin gilet

Foto: Screenshot/YouTube

Jedna stujardesa oduševila je internet svojim realističnim videom o tome kako se suočava sa karantinom dok aviokompanije ne lete tokom pandemije korona virusa, prenosi News.co.au.

Kristin Gilet, stjuardesa kanadske aviokompanije West Jet, snimila je kratak video u kojem demonstrira kako se suočava sa karantinom tokom pandemije korona virusa.

Simpatičan video pokazuje gospođu Gilet koja nosi svoju uniformu i razgovara sa suprugom, komičarem i mađioničarem Vesom Barkerom, kao da je na letu.

Na početku četvorominutnog snimka gospođa Gilet pozdravlja svog supruga koji je seo na kauč i pita ga da li želi piće dobrodošlice. Zatim mu objašnjava sigurnosne mere ukoliko bude potrebe za hitnu evakuaciju.

Ipak, prema rečima onih koji su pogledali video koji ima preko 800 hiljada pregleda najbolji deo snimka je kada stjuardesa sedi ispred toaleta i jede salatu, nakon čega objašnjava suprugu da je toalet zauzet i da će morati da sačeka svoj red.

Pogledajte video u nastavku.

Video: Raspravljali o koroni, proleću pa se tukli dok im nisu nestale baterije

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    3. april 2020 | 16:33

    preziva se gillette = dzilet nije gilet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA