≫ 

Karantin sa pet zvezdica: Hotel nudi aranžmane “Covid-19” i testove na korona virus

Hotel je predstavio svoj jedinstven paket usluga “Covid-19“

  • 0
Le Bijou Foto: Promo / Le Bijou

U jeku pandemije korona virusa, švajcarski lanac hotela Le Bijou je počeo da nudi svoje luksuzne apartmane svim ljudima koji žele da se samoizoluju. Osim tipičnih pogodnosti, moguće je dobiti i mnogobrojne zdravstvene usluge, piše CNBC.

Boravak u jednom od ovih apartmana kreće se od 800 do 2000 dolara po noći. Sadržaji uključuju dostavu hrane i ličnog kuvara, kao i privatnu teretanu, spa-tretmane i kancelariju.

U apartmanima se nalaze i zabavni programi za one koji ne žele da rade. Gosti takođe putem aplikacije imaju pristup ličnom kuvaru kako bi mogli da "vide kako se priprema njihova hrana“.

Pored testiranja na Covid-19, koje košta 500 dolara, gosti takođe mogu da plate i druge zdravstvene usluge, kao što su poseta medicinske sestre dva puta dnevno po ceni od 1.800 dolara i angažovanje dežurne medicinske sestre za 4.800 dolara dnevno.

Le Bijou je uveo ovu uslugu nakon što je izvršni direktor Aleksander Hubner primetio da je broj noćenja povećan. Iako je uobičajeno da ljudi rezervišu tri noči, poslednjih nedelja je hotel imao rezervacije u trajanju od 14 dana i duže.

Le Bijou Foto: Promo / Le Bijou

Na pitanje zašto su produžili boravak, mnogi gosti su rekli da su rezervisali apartman kako bi bili u samoizolaciji.

Paket usluga “Covid-19“ predstavljao je logičan potez. Aleksander je potom zajedno sa svojim timom odlučio da promeni svoju uslugu tako što će u potpunosti da automatizuje apartmane. On je uveo digitalnog portira i tako uz pomoć tehnologije eliminisao potrebu za ljudskim kontaktom.

Le Bijou takođe nudi besplatan boravak za zdravstvene radnike, koji rade prekovremeno i bore se sa korona virusom.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA