≫ 

Evo šta se desi kada naterate skijaša da ostane kod kuće

Video koji je oraspoložio mnoge

  • 0
Skijanje

Printskrin Jutjub / Philipp Klein Herrero

Iako je odavno isplanirao svoje putovanje, fotograf Filip Klajn je nedavno morao da otkaže skijanje zbog pandemije korona virusa, piše "New Zealand Herald". 

- To je trebalo da bude velika avantura, ona koju sam željno iščekivao godinu dana - otkrio je Klajn na svom Jutjub nalogu.

Svestan trenutne situacije, Filip nije želeo da se žali već  je zgrabio svoju GoPro kameru, skije, štapove, kacigu i prekrivače kako bi u kući snimio video na kome prikazuje svoje umeće skijanja.

- Tokom karantina sam sve vreme mislio na skijanje pa sam počeo da razmišljam kako mogu da skijam bez napuštanja svoje dnevne sobe - napisao je.

Video koji je objavljen na njegovim društvenim mrežama već je prikupio više od pola miliona pregleda i deli se širom interneta.

- Evo šta se desi kada naterate skijaša da ostane kod kuće! Napravio sam ovaj video da se malo razveselim i širim pozitivnost tokom ovog perioda-  napisao je na svojoj Instagram stranici.

Filip je GoPro kamericu zakačio za plafon, a zanimljiv filmić se zapravo sastoji od fotografija. Kako je otkrio, za snimanje videa mu je bilo potrebno šest sati, a pored toga još četiri sata za montažu.

Njegov video je sada inspirisao ostale avanturiste koji su zatvoreni u kući da naprave sopstveni video, koristeći hešteg #InspiredBiPhilippKleinn.

Francuski kajter Antoin Auriol kreirao je svoju verziju surfovanja kako bi na kraju videa preneo poruku "Ostanite sigurni, ostanite kod kuće".

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Antoine Auriol (@antoineauriol) on

 

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA