≫ 

Na beogradski aerodrom ćemo morati da dolazimo 3 sata pre leta: Evo šta će još biti obavezno

Protokol ponašanja na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"

  • 4

Izvršna direktorka beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" Senka Jelenković izjavila je danas da je aerodrom spreman za uspostavu putničkog saobraćaja.

Govoreći o protokolu koji će se primenjivati u sklopu mera prevencije, Jelenkovićeva je objasnila šta su putnici u obavezi da poštuju prilikom dolaska na aerodrom.

- Nošenje maski u zgradi aerodromskog terminala je obavezno za sve putnike, bilo u dolasku bilo u odlasku. Bitno je da putnici redovno održavaju higijenu ruku, da drže fizičku distancu. Svugde smo na aerodromu postavili dezinfekciona sredstva, postavili smo oznake i postere gde putnike podećamo na sanitarne mere - rekla je direktorka aerodroma.

Ona je navela da je za putnike preporučljivo da dođu tri sata pre leta, kao i da dolaze sami, a u slučaju da imaju pratnju, da se pozdrave ispred ulaska u zgradu aerodroma.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • To

    18. maj 2020 | 12:44

    Ma cekacu tri sata.Samo da odem iz ove zemlje I da ne gledam ovo siromastvo.I odgovor odmah botovima, necu se vracati ni zbog cega.

  • Nadja

    18. maj 2020 | 12:41

    Definitivno necemo jos dugo moci da putujemo slobodno kao ranije...pa ko voli nek izvoli. Srecom ima i alternative, privatnih letova za grupe, pa ko moze ima i tu varijantu. Kod nas znam da radi Royal charter service. Kome treba za posao, bolje je nego trositi ovoliko vremena na silna pravila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA