≫ 

Prvi turisti stigli u Crnu Goru malo posle ponoći: "Idemo pravo za Ulcinj"

Turisti nisu čekali dugo pre nego što su pohrlili da borave kraj obale mora

  • 6
prvi turisti u cg foto: printscreen/youtube/Vlada Crne Gore

Turisti iz evropskih država počeli su da ulaze u Crnu Goru odmah iza ponoći, čim je stupila na snagu mera koja omogućava ulazak u Crnu Goru bez karantina građanima zemalja u kojima je stopa aktivnih slučajeva infekcije korona virusom manja od 25 na 100.000 stanovnika i koji su rezidenti tih država.

- Herceg Novi, Tivat i Ulcinj su destinacije koje će obići tri bračna para sa kojima smo razgovarali - kažu za "Vijesti" iz Vladine Službe za odnose sa javnošću.

Iz Vlade dodaju da su predstavnici Ministarstva održivog razvoja i turizma i Nacionalne turističke organizacije delili turistima koji su ulazili u Crnu Goru prigodne poklone.

- Jedan naš dobar prijatelj ima kajt-surfing školu u Crnoj Gori i preporučio nam je, pa smo hteli da dođemo i boravimo kod njega. Idemo pravo za Ulcinj - rekli su prvi turisti iz Nemačke koji su prešli noćas granicu.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Video: Ministar spoljnih poslova oštro je reagovao na zabranu sletanja Er Srbije u Crnu Goru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    1. jun 2020 | 12:38

    Dokaz da je Milu vaznije da politicki profitira na mrznji prema Srbima pred izbore, nego sto ce izgubiti dosta novca koje mu ti Srbi ostave svake godine. A privreda trpi i bas ga briga, samo izbore da dobije. Zao mi je obicnog naroda tamo koji ne vidi dalje od nosa. S druge strane, sami su hteli, a mi imamo i druge zemlje, tako da... samo sebe varaju, a ne nas.

  • Sale

    1. jun 2020 | 11:44

    Ne idemo tamo gde smo nepozeljni. Ako mi njima ne trebamo, ne trebaju ni oni nama. Imamo gde da idemo, gde nismo nepozeljni. Hvala, dovidjenja...

  • SRB

    1. jun 2020 | 12:31

    Svak je rodjen da po jednom umre, cast i bruka zive dovijeka, rece veliki Njegos koga se ovi antihristi odrekose. NE DAMO SVETINJE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA