≫ 

Akva park u Jagodini otvara se 13. juna: Pozornica je spremna, bazeni napunjeni vodom

Pripreme su u toku

  • 0
JAGODINA TURIZAM PRIPREME AKVA PARK

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

U okviru priprema za letnju sezonu, grad Jagodina i Jagodinski sportski savez (JASA) na bazenima Akvaparka, montirali su pozornicu, na kojoj će se održavati koncerti zabavne, rok, narodne i klasične muzike.

Biće to još jedan sadržaj u nizu, koje je JASA, u čijem je sastavu Akvapark, planirala ovog leta, izjavio je Tanjugu sportski direktor JASE Zoran Gligorijević.

Otvaranje Akvaparka i početak kupanja, je planiran za 13. juna. Pripreme su odmakle, a bazeni napunjeni vodom.

Akvapark u Jagodini, najstariji i najpoznatiji u Srbiji, ima sedam bazena, od kojih je jedan olimpijskih razmera i oko 800 metara tobogana, među kojima je i jedan akstremni za adrenalinsko spuštanje u bazene. Jedan bazen ima i masažere.

Na bazenima gostima su na usluzi restorani sa oko 1.500 stolica, restorani brze hrane, kafe poslasticarnice... preko 1.000 ležaljki sa suncobranima, parkiralište za 1.000 automobila koje je besplatno.

JAGODINA BAZENI KORONA AKVAPARK

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

U toku sezona na bazenima će raditi oko 120 sezonskih radnika, među kojima je 30 spasilaca sa licencom, dežuraće ekipe Službe hitne pomoći, radiće Škola plivanja...

Bezbednost i higijena su na prvom mestu, istakao je Gligorijević.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA