≫ 

Croatia Airlines uvodi linije iz Zagreba ka Atini i Skoplju

Upostavlja se avio saobraćaj

  • 0
Croatia Airlines

Avion kompanije Croatia Airlines / Foto: Wikimedia/Flickr/Gerard van der Schaaf

Hrvatski nacionalni avioprevoznik Croatia Airlines objavio je modifikovani red letenja za jul po kome će, od sredine ovog meseca, uvesti još dve linije iz Zagreba, prema Atini i Skoplju.

Dugogodišnja sezonska linija između Zagreba i Atine ponovno će biti uspostavljena od 14. jula sa tri leta nedeljno, svakog utorka, četvrtka i nedelje, prenosi SeeBiz.

Linija će, kao i do sada, saobraćati sa zaustavljanjem u Dubrovniku, a na njoj će leteti avioni tipa DashQ400 kapaciteta 76 sedišta.

Ponovno se uvodi i linija Zagreb - Skoplje od 13. jula, sa dva leta nedeljno, svakog poneđeljka i petka, a od 22. jula još dva polasak nedeljno, svake srede i nedelje.

Na sva cetiri leta nedeljno najavljeni su avioni tipa A319, kapaciteta 144 sedišta.

Croatia Airlines ponovno će leteti na sezonskoj liniji između Splita i Liona, jednom nedeljno, svake subote, od 11. jula, a na njoj će saobraćati avioni tipa DashQ400.

Od kraja jula kompanija planira da pokrene i liniju Dubrovnik - Pariz.

Prvi let u prodaji je od 30. jula, a direktni letovi na ovoj liniji očekuju se tri puta nedeljno, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Uvodi se i linija Dubrovnik - Rim, od 18. jula, tri puta nedeljno, sredom, subotom i nedeljom, avionima tipa DashQ400.

Croatia Airlines ponovno će saobraćati i na liniji Dubrovnik - Minhen, a uvođenje ove linije očekuje se od 24. jula, tri puta nedeljno, ponedeljkom, petkom i nedeljom, avionima tipa A319.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA