Er Srbija obnavlja letove i do Španije

Ponovo se uspostavlja linija Beograd-Madrid

  • 0
SRBIJA ER SRBIJA LET ZA PEKING

Foto: Tanjug/Er Srbija

Er Srbija će 12. jula, letom na relaciji Beograd-Madrid, započeti obnovu avio-saobraćaja ka Španiji, kao prvi avio-prevoznik koji će ponovo povezati Srbiju i popularnu mediteransku zemlju.

Samo dan kasnije, Er Srbija će uspostaviti i letove za Barselonu, saopštio je nacionalni avio-prevoznik

Nacionalna avio-kompanija je letove do Madrida i Barselone pokrenula u junu 2019. godine, nastavljajući tradiciju svog prethodnika JAT-a koji je do poznatih turističkih odredišta u Španiji saobraćao do 1998. godine.

- Raduje nas što obnavljamo vazdušne mostove ka Madridu i Barseloni, dvema destinacijama koje su odmah nakon uvođenja prošle godine izazvale izuzetno veliko interesovanje među našim putnicima. Sada smo ponovo u prilici da im ponudimo jutarnje i večernje letove koji su pogodni i za poslovna i za turistička putovanja - izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Jirži Marek.

Nacionalna avio-kompanija će do španske prestonice i velike mediteranske luke saobraćati dva puta nedeljno, do Madrida četvrtkom i nedeljom, a do Barselone petkom i ponedeljkom.

Kada red letenja dostigne pun kapacitet, Er Srbija će ponuditi dobru mrežnu povezanost iz Španije preko Beograda do Dubrovnika, Podgorice, Sarajeva, Sofije, Splita, Tirane i Tivta, saopštila je Er Srbija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA