Uz bording kartu Er Srbije putnici ostvaruju pogodnosti: Popusti na smeštaj, restorane, muzeje...

Program je za kratko vreme izazvao veliko interesovanje potencijalnih partnera

  • 1
Kraljevo, aerodrom, avion AIR Serbia, Er Srbija Foto: Tanjug/Er Srbija

Er Srbija pokrenula je program pod nazivom Keep Boarding ("Nastavi sa ukrcavanjem") da bi svojim putnicima omogućila atraktivne popuste na različite usluge tokom boravka u Beogradu i Srbiji, saopštila je nacionalna avio-kompanija.

Putnici koji sačuvaju bording kartu sa leta Er Srbije kojim su došli u srpsku prestonicu biće u prilici da ostvare popuste na hotelski smeštaj, usluge u restoranima i kafićima, turističke atrakcije, posete muzejima i prevozne usluge.

Kako se navodi u saopštenju, program je za kratko vreme izazvao veliko interesovanje potencijalnih partnera tako da se do sada već nekoliko desetina njih priključilo Er Srbiji na zajedničkom projektu umrežavanja i jačanja turističke ponude Beograda i Srbije.

- Želeli smo da kreiramo dodatnu vrednost za putnike i omogućimo im da za cenu karte dobiju zaokružen i kompletan doživljaj putovanja, a ne samo prevoz do destinacije. Cilj nam je takođe da doprinesemo bržem oporavku ugostiteljskog sektora koji je, kao i avio-industrija, jedan od najugroženijih usled pandemije korona virusa. Beograd ima mnogo toga da ponudi svojim posetiocima i verujemo da ćemo ovim projektom dati podsticaj jačanju ekonomske aktivnosti u prestonici -  izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, Jirži Marek.

Za ostvarivanje privilegija i popusta, putnicima je potrebna originalna bording karta sa leta Er Srbije koju će, u roku od nedelju dana od dolaska u Srbiju, zajedno sa ličnim dokumentom, pokazati na izabranom mestu.

Avion, putovanje Image by Orna Wachman from Pixabay

Bording kartu može upotrebiti samo vlasnik, a porodice pokazivanjem jedne bording karte ostvaruju pravo na popust za sve članove.

Više informacija o projektu "Nastavi sa ukrcavanjem" i partnerima koji nude popuste, putnici mogu pronaći na portalu Er Srbije, kaže se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA