Er Srbija od danas obnavlja čarter letove za Egipat

Letovi ka Hurgadi i Šarm el Šeiku

  • 1
Er Srbija, Niš

Foto: Air Serbia

Er Srbija obavila je danas prvi čarter let u ovoj letnjoj sezoni do popularnog egipatskog letovališta Hurgade.

U saopštenju Er Srbije se kaže da nacionalna avio-kompanija intezivno radi na normalizaciji čarter saobraćaja, do sada je ugovoreno 16 letova do Hurgade i jedan do Šarm el Šeika, a uskoro se očekuje organizacija i dodatnih letova do Hurgade.

- Zadovoljni smo sve većim brojem dogovorenih čarter letova, kao i činjenicom da potražnja raste i u sezoni ograničenih putovanja usled aktuelne pandemije korona virusa. Osim aktivnog čarter saobraćaja do omiljenih destinacija naših putnika na Crvenom moru, nedavno smo uspostavili i čarter linije do turskih letovališta Antalije i Bodruma, što je dodatna potvrda kvalitetne saradnje kakvu imamo sa našim partnerima iz turističkih agencija - izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Dodaje da je ta kompanija fokusirana na dalje ugovaranje čarter letova, a u želji, kaže on, da putnicima Er Srbije omoguće bezbedno i sigurno putovanje i odmor bez ograničenja.

Sve čarter letove za Egipat nacionalni avio-prevoznik obavljaće avionima boing B737 i erbas A319 sa po 144 sedišta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA