≫ 

Povećano interesovanje srpskih turista za Albaniju: Koliko njih trenutno letuje u ovoj zemlji?

Odgovaraju za "Telegraf" iz Ambasade Albanije u Beogradu

  • 14
Plaža Gjipe, Albanija foto: printscreen/youtube/TopAlbania

S obzirom na to da je ove godine veći broj naših građana odlučio da letuje u Albaniji, zapitali smo se koliko se naših ljudi trenutno tamo nalazi.

- Ovo leta smo primetili povećano interesovanje građana Srbije koji su želeli da provedu svoj godišnji odmor u Albaniji. Nažalost, u ovom trenutku nemamo tačan podatak koliki broj srpskih turista je posetio našu zemlju, ponajviše zato što sezona još uvek nije gotova - rekli su za "Telegraf" iz albanske ambasade u Beogradu.

Iz Ambasade Albanije navode da je primetan skok srpskih turista u ovoj zemlji, a upravo iz tih razloga biće lansiran prvi onlajn portal posvećen albanskom turizmu na srpskom jeziku - albania.rs.

Inače, od petka u 18 časova određeni broj povratnika iz inostranstva biće pod nadzorom, a pored Hrvatske, Crne Gore i BiH, ova odluka važiće i za one koji se vraćaju iz Albanije.

Pogledajte kako izgleda 5 najlepših plaža u Albaniji:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ANTIROM

    15. septembar 2020 | 16:06

    SRBI SU UVEK BILI KRATKOG SECANJA I JOS KRACE PAMETI

  • pendzer

    15. septembar 2020 | 15:10

    Bili, videli i odusevili se. nisu nam trazili test, cene niske, hrana dobra i usluga fantasticna. Sve u svemu bolje od grcke, tamo samo gledaju da te prevare. Sledece sezone ponovo. Bilo je puno nasih tablica

  • Kale

    15. septembar 2020 | 15:04

    Pa ako se mrze političari ne moraju građani, treba biti pametan što je u ovim vremenima teško. Bliski smo mi sa njima i više nego što mislimo a i oni sa nama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA