≫ 

Egzotika na dlanu: Specijalna cena od 410 €, Turska, Egipat, Kipar ili Dubai

Ne propuštajte SPECIJALNE PONUDE za Tursku, Hurgadu, Kipar, Dubai

  • 4

Još uvek niste na moru?! Ne propuštajte SPECIJALNE PONUDE za Tursku, Hurgadu, Kipar, Dubai. Zbog velikog interesovanja agencija Travelland” je na raspolaganju svojim putnicima i nedeljom od 9 do 17h (Dobračina 43, Beograd).

Iako je prema kalendaru jesen napravila svoje prve korake, to uopšte ne znači da negde tamo nije leto. Topli dani, savršena temperatura mora, sjajna usluga domaćina čekaju vas u Hurgadi, Turskoj, a posebno u Dubaiu i na Kipru. 

Poznato je da su mesec septembar i oktobar rezervisani za boravak u Egiptu. Turistička agencija “Travelland” vas poziva da već za tri dana budete u jednom od najlepših letovališta Egipta – HURGADI. Ukoliko vas brine broj slobodnih dana, u ponudi su paket aranžmani na 6, 7, 9, 10 i 13 noćenja. Pitanje je samo koliko ste brzi u pakovanju kofera, jer se oko PCR testiranja koje je neophodno za ulazak u Egipat, ne treba brinuti. Agencija je organizovala grupno testiranje sa garantovanim dobijanjem rezultata do polaska. Prvi polazak na ČARTER LETU je zakazan za 29.9.2020, a cena aranžmana na 10 noćenja vas može koštati svega 410€ (cena  po osobi sa svim troškovima). Vrlo primamljive cena nose popularni hotelski rizorti: Sanny Days 4*, Sea Gull 4*, Minamark Resort 4*, Caribbean World Resort 5*, Hilton Resort 5*, Albatros Whait Beach 5*….Sledeći polazak na 10 noćenja je 30.9, dok je na 13 noćenja zakazan 3. oktobar po ceni od 499€. Sami izaberite termin koji vam najviše odgovara.

HURGADA – Polasci u septembru i oktobru – SPECIJALNE CENE:

Antalijska regija još nije završila svoju letnju sezonu, ali ostao još jedan polazak na direktnom čarter letu. U pitanju su aranžmani na 7 noćenja sa terminom od 03.10.-10.10. Najniža cena all inclusive usluge  sa sve prevozom, taksama, transferima iznosi 459€. Ovu cenu nosi hotel sa privatnom peščanom plažom - Primasol Telatiye Resort 5* koji se nalazi u regiji Konakli.

Pregršt luksuznih hotela u Alanji sa POPUSTIMA i do 45% vam stoji na raspolaganju. I Kemer je snizio svoje cene, pa aranžman od 7 noćenja za hotel kao što je Dosinia Luxury Resort 5*, iznosi svega 499€. Usluga je naravno Ultra All inclusive - (ultra sve uključeno, piće dobrodošlice pri dolasku na recepciji. Otvoreni  bufe - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, torte, večera, kasna noćna užina. Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plaži.)

JOŠ SPECIJALNIH PONUDA!! – Kipar i Dubai

KIPAR je najistočnije ostrvo u Sredozemnom moru i u neposrednoj je blizini turske obale, te tako agencija “Travelland” nije mogla da odoli da i za ovo “ostrvo ljubavi” ponudi svojim putnicima aranžmane po najboljim cenama. Prema legendi ko se okupa na mestu gde su čuvene Afroditine stene, pratiće ga sreća u ljubavi celog života… Verovaćemo legendi.

Ali ono što je realnije da se ostvari je vaš boravak na Kipru od 6 ili 8 dana i to po specijalnim cenama od 345€ (5 noćenja), odnosno 375€ (7 noćenja). Direktni avio polasci su rezervisani do kraja oktobra, a prvi termin je već  03.10.2020.

DUBAI je često asocijacija za nedostižan luksuz, ali ne mora tako biti. “Travelland” je to omogućio i to čak direktnim polascima do kraja godine. Možete izabrati neki od aranžmana na 5, 6, 8 i 11 dana. Prvi polazak na 7 i 10 noćenja startuje već 1. oktobra.

Ovo su SPECIJALNE CENE paketa (cene sa avionskim prevozom, usluga  je noćenje sa doručkom):

5 dana / 4 noćenja  = od 475 EUR

6 dana / 5 noćenja  = od 489 EUR

8 dana / 7 noćenja  = od 519 EUR

9 dana / 10 noćenja  = od 565 EUR

Jesen zaista može biti prelepa, posebno ako ste na nekoj egzotičnoj plaži. Sve je izvodljivo!

Više informacija o svim aranžmanima možete detaljnije naći na sajtu agencije www.travelland.rs ili u njihovim prostorijama u ulici Dobračina 43, u Beogradu. Za najaktuelnije ponude, možete ih zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prosle godine sam propustio :

    26. septembar 2020 | 21:30

    Tursku I Egipat a ove cu Kipar i Dubai.

  • Hm...

    26. septembar 2020 | 22:33

    Ja kada sam hteo da iskoristim vaucer u Srbiji i Crnoj Gori, rekli su da ne moze....

  • Mišo

    27. septembar 2020 | 09:15

    A Srbija brale najlepša na svetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA