TOP CENE za leto u oktobru! TURSKA: Avion + All inclusive hotel = 439 evra

Poslednja šansa za letovanje u Turskoj po niskim cenama paket aranžmana na čarter letovima

  • 0
Hrvatska, CG, Turska, Italija, Malta Foto: Pixabay

Bez dileme, Alanja je jedan od najslikovitijih turističkih centara Turske s kilometrima dugim peščanim plažama i velikim izborom hotela visoke kategorije. Iako temperature u Srbiji govore da je jesen stigla, u antalijskoj regiji potvrđuju da je uveliko leto, na zadovoljstvo onih koji su tamo. Pa zašto to ne iskoristiti ako je moguće! A moguće je i to već  3. oktobra jer je agencija “Travelland” spremila  direktan čarter let za Alanju, Kemer, Side, Belek, Laru I to po vrlo povoljnim cenama paket aranžmana.

Hoteli različitih kategorija dostupni su ljubiteljima kvalitetnog odmora. Jedan od takvih koji je smešten u regiji Konakli je Primasol Telatiye Resort 5*. Hotel poseduje privatnu peščanu plažu na samo 150 metara udaljenu od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela. Usluga je all inclusive naravno, a cena na 7 noćenja sa avio prevozom, taksama i transferom za polazak 03.10. iznosi svega 439 evra po osobi.

Odmah za njim i po kvalitetu i po ceni preporučujemo hotel Asia Beach Resort & Spa 5*, takođe smešten u Alanji. Peščano-šljunkovita plaža nalazi se na udaljenosti od svega 50 metara od hotela. Sve sobe imaju: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (besplatno), mini bar  (voda I sokovi - dnevna dopuna), SAT /TV i muzičke kanale, aparat za čaj I kafu, fen, balkon ili terasu. Wifi je besplatan. Ovaj hotela na 7 noćenja sa polaskom 03.10.2020. košta 509 evra po osobi. U cenu je uključen avionski prevoz, takse, transfer.

Još jedan hotel koji ima primamljivu cenu za isti termin (03.10 – 10.10.) od svega 479 evra je Lancora Beach hotel 4* koji se ne nalazi u Alanji, već u Kemeru. Zapadnu obalu Antalijskog zaliva krasi tursko letovalište Kemer, dobro poznato svim zaljubljenicima u prirodne lepote. Od jutra do večeri ovaj turistički centar okupan je sunčevim zracima, a u ovom periodu temperature mogu prelaziti  i 30·C.

Ultra All inclusive uslugu po ceni od 499€ ima hotel  Dosinia Luxury Resort 5*. Ova vrsta usluge uključuje sve: piće dobrodošlice pri dolasku na recepciji, otvoreni  bufe - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, jutarnja užina, ručak, popodnevna užina, kolači, torte, večera, kasna noćna užina. Domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, užina na plaži….

U gradiću SIDE izdvajaju se dva hotela po sniženoj ceni:

1. Nashira Resort 5* - Side • od 589 € Club Hotel Touran Prince 5* - Side • od 739 €

Lepota ovog letovališta ogleda se pre svega u ostacima građevina iz antičkog vremena od kojih se izdvajaju Apolonov hram i jedan od najvećih amfiteatara u Turskoj iz drugog veka.  Idealno je za one koji su se namerili da u modernim hotelskim kompleksima u okruženju bujnog zalenila dožive svu lepotu mirno odmora uz mirise Mediterana i čarobne zalaske sunca.

Teško je odoleti takvom hedonizmu. Zato vratite svoje letnje stvari koje ste odložili za sledeću godinu, spakujte kofer i pravac TURSKA!

Ljubazan tim agencije “Travelland” očekuje vas u svojim prostorijama na adresi Dobračina 43, u Beogradu,  svakog radnog dana od 9 do 20h (vikendom do 17h). Više informacija o svim aranžmanima možete detaljnije naći na sajtu agencije www.travelland.rs. Za najaktuelnije ponude, možete ih zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA