≫ 

Glumica Kristen Bel otkriva sve tajne putovanja tokom pandemije korona virusa

Poznata američka glumica Kristen Bel nije odustala od putovanja, a zabavu je pronašla u blizini svog doma u Kaliforniji

  • 0
Kristen Bel,  Kalifornia Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Google Maps

Kada je reč o putovanjima, 2020. godina je godina ponovnog otkrivanja domaćih destinacija i istraživanje najlepših lokacija u okolini - i to je upravo ono što su glumica Kristen Bel i njen suprug Dak Šepard učinili sa svoje dve ćerke, Deltom i Linkoln.

Organizovali su piknike i postavljali šatore na otvorenom iza svog doma i u prigradskoj uličici u blizini. U pokušaju da izbegnu rutinu, odnosno sedenje u kući, između četiri zida, takođe su rezervisali AirBnB smeštaj u kome su odmarali nakon nekoliko sati vožnje.

Tokom ove godine su obišli jezero Arouhed, Indio, Folbruk i Temekjula u Kaliforniji, mesta koja niikada ranije nisu posetili. Ne samo da im je ovo pružilo preko potrebnu avanturu i promenu okruženja, već je to bio siguran način putovanja tokom pandemije Covid-19.

Glumica Kristen Bel, zvezda animiranog filma "Frozen" i serije  "Good Place" kaže da su ih kraća putovanja spasila i da su se na taj način porodica dobro zabavljala. 

Kako glumica bira Air BnB smeštaj?

Poznata glumica i još jedna porodica su rešili zajedno da putuju i posećuju obližnje kalifornijske gradove. Kako bi izabrala odličan smeštaj na AirBnB platoformi, Kristen je prvo gledala veličinu prostora - tako da odgovara svima.  Takođe filtirala je mnoge opcije i listala strane sve dok ne pronađe kuću koja je inspiriše. Njihova kuća na jezeru Arouhed, na primer, bila je stogodišnja vila koja je imala vrata za podrum i podeljene jedinice koje su dobro umrežene. U Indio su rezervisali mesto koje se ponekad koristi kao mesto venčanja, pružajući veću privatnost.

airbnb Foto: Pixabay

Kako zabavlja decu u avionu?

Kada je letenje avionom bilo česta aktivnost, Bel je morala da smisli način da okupira pažnju svoje dece. Rešenje? Dve reči: stikeri i grickalice. Da njena deca ne bi jela kolačiće koji se dobijaju u avionu, Bel uvek u torbz paakuje manje slatke grickalice i gomilu nalepnica kako bi ih zabavila tokom leta.

- Nalepnice su mnogo bolje od markera i bojica, jer se one gube ili se ispadaju. Za malu decu koja ne mogu da ostanu na svojim mestima, nalepnice pružaju dovoljno zabave - objasnila je.

O planovima nakon pandemije

Možda sada zvuči nemoguće, ali granice će jednog dana ponovo biti otvorene. Za Bel, prva stanica biće Mičigen jer želi da poseti svoju porodicu. Osim toga, planira putovanje sa svojim drugaricama, a rado se seća upravo jednog odmora u Parizu i Grčku koji je provela sa njima.

Emi nagrade, dodela Emi nagrada Foto: Tanjug/AP

Ranije ove godine, pre nego što se Covid-19 proširio svetom, Bel je putovala u Beč kako bi učestvovala na jednoj konferenciji, a slobodno vreme između posla takođe je provela sa prijateljicama.

- Vratili smo se sa putovanja, osećale smo se kao autonomne žene, tako okrepljene i mnogo srećnije što smo sa svojim porodicama. Dobro je kada imate sjajne prijatelje sa kojima možete da obilaze zemlje -  ljude koji žele da vide svet i izađu iz svoje komfor zone, upoznaju različite ljude, probaju različitu hranu i vide znamenitosti - istakla je Kristen Bel.

Video: Jedini avion u kojem možete da sedite u biznis klasi svaki dan, bez testa na koronu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA