≫ 

Još ima nade za letovanje: U novembru pale cene za Egipat

Aranžmani uključuju i avio takse, i transfere

  • 0
Egipat, Hurgada foto: Caribbean World Resort Soma Bay

Smeštaj u nekim od najpopularnijih hotela u  je trenutno pristupačniji nego ikada pre. Uz to, odlazak u Egipat je prilično jednostavan, a s obzirom na to da sezona još uvek traje, ovo je idealna prilika da razmislite o letovanju u novembru.

Većina aranžmana, koji se nalaze trenutno u ponudi, uključuju i avio takse, kao i transfere. A s obzirom na to da su u pitanju neki od najprestižnijih hotela u Hurgadi, to je i usluga u svakome od njih na bazi All inclusive. Obroci se služe prema pravilima švedskog stola, a ova usluga uključuje ne samo tri glavna obroka, nego i užine i konzumiranje alkoholnih i bezalkoholnih pića domaće proizvodnje.

Steigenberger Aqua Magic

Oko 5 kilometara je ovaj hotel sa 5 zvezdica udaljen od samog centra letovališta, dok ga od aerodoroma deli koji kilometar više.

A na oko 400 kilometara udaljenosti od hotela se nalazi i privatna plaža prekrivena peskom.

Dostupni su svi prateći sadržaji predviđeni za hotel te kategorizacije.

Trenutno aktuelna cena za smeštaj u standardnoj sobi iznosi od oko 460 do 680 evra po osobi, a u zavisnosti od termina putovanja i dužine boravka.

Carribean World Resort Soma Bay

U oblasti Soma Bay na oko 50 kilometara udaljenosti od aerodroma se nalazi ovaj izuzetno prostrani rizort. Ima sopstvenu plažu, nekoliko restorana i kafe barova, kao i amfitetar, teratanu i druge sadržaje koji su predviđeni za hotel sa 5 zvezdica.

Naravno, u sklopu ovog rizorta su i 3 spoljašnja bazena, ali i akva park, kao i bazen za najmlađe i drugi sadržaji.

Cena dostupnih aranžmana po osobi se kreće od 420 do 570 evra, što sve zavisi od dužine trajanja aranžmana, ali i od perioda u toku koga se realizuje.

Albatros White beach

Još jedan od hotela visoke kategorizacije u Hurgadi je smešten na idealnoj lokaciji, na samom šetalištu, uz obalu.

Apsolutno svi dodatni sadržaji, koji su predviđeni za hotel sa 5 zvezdica se nalaze u ovom smeštajnom objektu.

Od oko 450 do oko 640 evra po osobi se kreće cena aranžmana, koja podrazumeva i smeštaj u ovom hotelu. Svakako da cena varira najpre u odnosu na period boravka, a zatim i u odnosu na njegovu dužinu.

(Telegraf.rs/Aleksandra Blažević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA