≫ 

Savršena opcija za doček Nove godine u jeku pandemije: Van grada, a nije previše skupo

Uživajte u dobrom društvu, na dobroj lokaciji

  • 1

Pixabvay.com

Za sada nam još uvek nisu dostupne precizne informacije o tome da li ćemo i na koji način moći da organizujemo doček Nove godine.

Aktuelne mere, donete usled pandemije korona virusa, pored ostalog upućuju na smanjivanje socijalnih kontakata. Da li će tako biti i za doček, nije nam poznato, ali ipak imamo sjajno rešenje.

Ukoliko želite da se vratite duhu minulih vremena, možete da iznajmite brvnaru na nekoj od fenomenalnih lokacija u našoj zemlji.

Koje su prednosti iznajmljivanja brvnara?

 

Pored toga što takva vrsta odmora iziskuje, naravno i određena finansijska sredstva, važno je i odabrati dobro društvo.

Džaba vama i da iznajmite brvnaru na nekom osamljenom mestu, a da tamno odete sami. Dakle, koliko god da je važno pravilo izabrati odgovarajuću smeštajnu jedinicu, tako isto je važno i da pripremite društvo, sa kojim ćete dočekati Novu godinu.

Cene iznajmljivanja brvnara za doček

 

S obzirom na to da se doček Nove godine bliži, bilo bi dobro da na vreme izaberete koju brvnaru želite da rezervišete.

Nemojte da vas to čudi, jer je poznato da se novogodišnji termini vrlo brzo rasprodaju.

Podrazumeva se da cena najma zavisi od mnogo faktora. Najpre od toga na kojoj lokaciji se nalazi izabrana brvnara. Zatim na cenu utiče i veličini smeštajnog objekta, kao i njegova udaljenost od centra mesta ili sela.

Na području Bajine Bašte, recimo možete iznajmiti za 60 evra po noćenju, fenomenalnu brvnaru sa pogledom na reku Drinu. U toj brvnari mogu najviše 4 osobe da budu smeštene.

Tara, planina, kuće, kuca planinska, vikndica

Foto: Shutterstock

Ukoliko ste ljubitelj veće gužve, poput one koja iz godine u godinu vlada Zlatiborom, budite spremni i da platite značajno višu svotu novca.

Cene najma brvnara u Čajetini se trenutno kreću između 30 i 50 evra za uslugu noćenja.

Za najam cele brvnare, u kojoj može biti smešteno do 4 osone, a koja se nalazi na Bovanskom jezeru je potrebno izdvoji oko 50 evra.

Ali, s obzirom na to da su cene uoči novogodišnjih i božićnih praznika znatno više, to se uvek savetuje da dobro proverite sve detalje, pre nego što izvršite rezervaciju.

(Telegraf.rs/Aleksandra Blažević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mls

    29. novembar 2020 | 08:00

    Ovi naši "ugostitelji" bezobrazno podigli cene, a kvalitet "usluge" isti ili još lošiji jer im se može da budu bahati. Koriste situaciju kao da sutra ne postoji i vise se nikad nece otvoriti granice. Balkanski osećaj za bizMis, oderi i zavrni goste sad, a kasnije misli šta ćeš kad ti se više niko me bude vratio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA