≫ 

Ruski piloti prekršili sve bezbednosne procedure zbog putanje leta u obliku džinovskog polnog organa

A na to je i uticao i čuveni rusku fudbaler

  • 0
Tupoljev Tu-154, avion, ruski avion Foto: Pixabay

Ruska avio-kompanija Pobeda optužena je za kršenje bezbednosnih mera i izlaganje putnika riziku nakon što su piloti svojom putanjom napravili oblik gigantskog penisa i tako pružili podršku kapitenu nacionalnog fudbalskog tima Artomu Tzubi.

Avion koji leteo od Moskve do Jekaterinburga 11. novembra preusmerio se sa svoje uobičajene putovanje da bi napravio dodatne manevre, stvaraju tako oblik džinovskog penisa.

Potez je očigledno napravljen u znak podrške Artomu koji je bio umešan u seks-skandal kada je procurio video na kojem se zadovoljava.

Ruska savezna vazduhoplovna vavlast Rosaviatsiya koja je istraživala incident, optužila je pilote za kršenje sigurnosnih pravila rekavši da je ovakvo manevrisanje moglo da predstavlja pretnju po 102 putnika.

- Manevrisanje nije bilo povezano sa merama predostrožnosti, već je predstavljalo očigledno kršenje bezbednosnih standarda od strane uprave Pobede koja je ignorisala bezbednost kao glavni prioritet - navodi se u izveštaju.

Inače, vlasnik Pobede je čuvena ruska avio-kompanija Aeroflot, a za sada ostaje nepoznato da li će piloti biti kažnjeni zbog svojih postupaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA