≫ 

Crna Gora odobrila ulazak bez testiranja na korona virus

Ministarka zdravlja Crne Gore najavila velike promene

  • 21
Granični prelaz, granica Crna Gora

Foto: Shutterstock

Državljani Crne Gore, stranci sa privremenim ili stalnim boravkom u Crnoj Gori, kao i stranci, mogu da uđu u Crnu Goru preko svih graničnih prelaza uz poštovanje zdravstvenih mera, a bez testiranja na korona virus, najavila je danas na konferenciji za štampu ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić-Bojović.

Ona je, takođe, najavila ukidanje mere zabrane međugradskog saobraćaja vikendom koja je bila na snazi prethodnih nedelja.

Ministarka zdravlja Crne Gore obavestila je javnost da je zabranjena proslava Nove godine po Julijanskom kalendaru na otvorenom i zatvorenom.

Rad ugostiteljskih objekata u Crnoj Gori, dodala je Borovinić-Bojović, i dalje je od 7 do 20 časova, ali je zabranjeno izvođenje muzike uživo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    11. januar 2021 | 15:43

    Bravo crnogorci...ko se čuva sam taj će ostati zdrav jer je stvar opšte kulture pa gde god da putuje...a ko neće neka boluje njegov problem...još jednom bravo!!!

  • Peko

    11. januar 2021 | 15:44

    Dok su pravi ljudi došli na vlast sve se na bolje mijenja 👍

  • Deša

    11. januar 2021 | 16:32

    Koliko znam Bosna i Hercegovina nije ni tražila te testove a pogotoo nije maltretira svoje građane sa samoizolacijom prilikom ulaska. Samo Srbija slepo prepisuje mere od EU. Niko nije veći dušmanin prema svojim građanima koji se vraćaju nego Srbija. Prvom prilikom ću se odreći državljanstva Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA