Aerodromu Nikola Tesla dve nagrade za kvalitet usluge u 2020. godini

Beogradski aerodrom našao se među najboljim aerodromima po veličini u regionu, sa pet do 15 miliona putnika godišnje i onima koji najbolje u regionu primenjuju higijenske mere

  • 3
Fudbaleri Crvene zvezde aerodrom

Foto: Tanjug/Željko Vučković

Aerodrom "Nikola Tesla Beograd", kojim upravlja kompanija Vansi Erport (VINCI Airports) dobio je nagrade za kvalitet usluge za 2020. godinu koje dodeljuje Međunarodni savet aerodroma, saopšteno je iz Aerodroma "Nikola Tesla", piše Tanjug.

Beogradski aerodrom je nagradu dobio u dve kategorije, jer se našao među najboljim aerodromima po veličini u regionu, sa pet do 15 miliona putnika godišnje i onima koji najbolje u regionu primenjuju higijenske mere.

Beogradski aerodrom jedan je od sedam aerodroma iz mreže kompanije Vansi Erport koji su nagrađeni u okviru programa kvaliteta usluge.

U ovom programu učestvuje oko 400 aerodroma iz 95 zemalja i on je vodeći pokazatelj zadovoljstva putnika na svetskom nivou.

- Ove nagrade potvrđuju našu posvećenost da slušamo glas putnika i održavanju kvalitetne usluge i bezbednog poslovanja, naročito u otežanim uslovima zbog pandemije - kaže Fransoa Berizo, generalni direktor kompanije Belgrade Airport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA