Otkrivamo savršeno mesto za potpuni ugođaj na moru i odmor cele porodice

BISER NA PEŠČANOJ PLAŽI JADRANA

  • 14
Azul hotel

Foto: Promo

Otvoreno more i dugačke, peščane plaže oduvek su bile zaštitni znak južnog Jadrana i Ulcinja - najstarijeg i najjužnijeg primorskog grada u Crnoj Gori. Sa blizu 20 km plaža, neposrednom blizinom Ade Bojane, nepreglednim maslinjacima i lekovitim svojstvima peska i mineralne sumporne vode, Ulcinj i njegova okolina pravo su mesto za savršeni odmor u krugu porodice.

Upravo na jednoj od tih dugih, peščanih plaža, smešten je luksuzni hotel Azul Beach Resort Montenegro, deo grupacije Karisma Hotel & Resorts, jedne od vodećih u svetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja je prepoznala potencijal ove crnogorske regije i vratila joj zasluženi sjaj.

Azul hotel

Foto: Promo

Ultra All Inclusive Rezort, čije ime Azul se prevodi kao azurna boja, ili plavetnilo, prostire se na čak 17 hektara. Udaljen je svega 5km od samog centra Ulcinja i ima direktan izlaz na plažu sa sitnim peskom. Elegantni i komforni Azul Beach jednako je primamljiv parovima, porodicama sa decom ili većim društvima prijatelja, zahvaljujući širokoj ponudi sadržaja u sklopu kompleksa. Hotel poseduje čak osam bazena koji su tematski raspoređeni kroz čitav kompleks, među kojima je i najveći infinity bazen u Crnoj Gori, kao i bazeni za decu.

Nezaboravne avanture i zabava zagarantovani su dodatnim sadržajima hotela, poput sportskih terena za fudbal, tenis i odbojku na plaži, avantura parka, teretane na otvorenom, akustičnih koncerata i animacije za najmlađe. Zahvaljujući nesposrednoj blizini svega što Velika ulcinjska plaža ima da ponudi, uključujući i predivnu Adu Bojanu, Azul Beach Resort može biti i savršen izbor za sve ljubitelje kajtsurfinga, planinarenja, vodenih sportova, ali i za obilazak kompletne crnogorske obale i njenih gradova.

Sa čak 479 soba i apartmana, Azul Beach Resort nudi širok izbor najrazličitijih enterijera - od standardnih dvokrevetnih soba, porodičnih apartmana sa dve spavaće sobe, pa sve do prvih swim up apartmana u Crnoj Gori sa privatnim bazenima. Ceo kompleks je nedavno renoviran i pruža maksimalan ugođaj, uz poštovanje svih epidemioloških mera kako bi se svaki gost osetio bezbedno.

Azul hotel

Foto: Promo

Četiri hotelska restorana predstavljaju svojevrsno putovanje kroz ukuse, sa predivnim pogledima i pažljivo razrađenim menijem, spajajući najbolje od mediteranske i svetske kuhinje, a gosti pored toga mogu uživati i u jednom od sedam barova, isprobavajući osvežavajuće koktele, vrhunska vina i najbolja lokalna piva.

Azul hotel

Foto: Promo

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih hotelskih grupacija na svetu koja, pored Crne Gore, uspešno posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Kolumbiji i na Jamajci. Poslovna strategija ove grupacije potpuno je orijentisana ka gostima i inovativnim konceptima koji je izdvajaju od konkurencije, o čemu svedoče prvenstveno zadovoljni posetioci, ali i brojne nagrade i priznanja, poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, Karisma hoteli se redovno nalaze i na najcenjenijim listama iz oblasti turizma i ugostiteljstva, poput onih koje objavljuju Conde Nast Traveller, Trip Advisor i magazin Forbes.

Zato, ako ste tražili mesto za ovogodišnji odmor - izaberite ultra all inclusive koncept u Azul Beach Resort Montenegro!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • On

    23. april 2021 | 12:30

    99 % Šiptari 😠

  • P

    23. april 2021 | 14:25

    Pa Milo nas Srbe ne racuma ni u stoku, a kamo li narod.Ete mu cijele plaze i velike i male i naturisticke, pa ne ljetuje cijelo ljeto.Bome da su Srbi pametni da ne ljeguju dolje.

  • Stan

    23. april 2021 | 13:30

    Idi rodjo u svom aranzmanu ali ne preko agencije na Philippines , Vijetnan , Kambodja ili Thailand ali on je sada skuplji ali u te tri prethodne zemlje si kao Kralj Sve jeftino Heineken veliko pivo $1 Australski , paklo cigara Marlboro,Kamel $1 rucak ili vecera u top restoranu $2 , prenocinste u hotelu srednje klase3-4 zvezdice * $10 do 15 Australskih dollara I svi ti se klanjaju gledaju te kao boga. Fin narod , veseo , nasmejan , prijateljski raspolozeni i svi nasmejani Nema shance da te neko opljacka ili da naplati vise ili da ti ne vrati cak i najmanji kusur kao tamo na Crnogorskom primorju kod nabusitih i drskih konobara ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA