≫ 

Letovanje počinje već u maju! Paket aranžmani direktnim čarter letom od 379 evra

Mesec maj je definitivno mesec Egipta. Za Hurgadu se traži mesto više, evo i zašto

  • 4
Viva travel Foto: Viva Travel/Promo

Hurgada je bila veoma popularna destinacija za prvomajske praznike, a taj epitet zadržava do kraja meseca. Kako je sezona kupanja u Crvenom moru otvorena, srpski turisti ne gube vreme, i grabe svaku priliku za odmor na plaži, kojeg smo se svi itekako uželeli.

Kako saznajemo u turističkoj agenciji “Viva Travel” popunjavaju se mesta na čarter letovima sa polascima u maju: 08, 15, 22, 29.05. Radi se o aranžmanima na 8 dana (7 noćenja) čija cena uključuje gotovo sve: avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd, aerodromske takse, transfer, smeštaj u hotelima sa all inclusive uslugom, uslugu predstavnika na destinaciji.

Najniža cena po osobi je 379 evra. To je Last minute ponuda za polazak 08.05. za koji je ostalo još malo slobodnih mesta. Svi hoteli iz ponude su visoko kategorizovani, ali i označeni kao COVID safe hoteli. Dodeljeni su im sigurnosni i zdravstveni sertifikati, što znači da su hoteli prošli potrebne kontrole i provere sigurnosne situacije od strane licencirane inspekcije. Bezbednost gostiju ali i svih zaposlenih je na prvom mestu. Neki od razloga dobre posećnosti je taj što većina hotela odobrava GRATIS smeštaj za dvoje dece (obično za prvo dete do 14 godina, za drugo do 7 godina).

U hotelu Regina Resort 4* čak dvoje dece do 14 godina imaju besplatan smeštaj. Za decu će posebno biti zanimljivi aqua parkovi koje poseduju svi hoteli iz čuvenog lanca Albatros hotala (Jungle Aqua Park 4*; Albatros Aqua Park 4*; Albatros Aqua Vista 4*; Beach Albatros Resort 4*; Ali Baba Resort 4*; Albatros Palace 5*; Albatros White Beach 5*).

Viva travel Foto: Viva Travel/Promo

Od 14.06. startuju aranžmani za Hurgadu na 10 i 11 noćenja, po najnižoj ceni od 469 evra.

Maj je rezervisan za još neke destinacije, pre svega za Grčku. U agenciji “Viva Travel” gotovo da su popunjena mesta za prve polaske, što je i razumljivo jer boravak od 10 dana sa autobuskim prevozom košta od 49 evra. I ove sezone u ponudi su popularna letovališta na kopnenom, ali i ostrvskom delu Grčke: Halkidiki, Olimpska regija, Asprovalta, Nea Vrasna, Stavros, Sivota, Parga, Lefkada, Tasos, Krf.

Čarter letovi startuju od 10. juna za aranžmane na 10 noćenja i grčka ostrva kao što su:

KEFALONIJA / od 10.06. = od 309 €

KRIT / od 12.06. = od 429 €

SKIJATOS / od 14.06. = od 304 €

KRF / od 27.06. 0 od 312 €

Ostrva u Grckoj  čine približno jednu petinu grčke teritorije. Svako ostrvo ima svoj šarm i svoju priču, a sva zajedno čisto, penušavo more i divan horizont, zato ih je šteta propustiti i ovog leta.

Viva travel Foto: Viva Travel/Promo

Akciju dobrih cena imaju i hoteli u Turskoj. U ponudi antalijske regije prednjače hoteli u Alanji čija je najniža cena za prve polaske (od 12.06.) čak 395 evra za boravak od 10 noćenja, tj 399 evra za boravak od 11 noćenja. Moguć je i paket aranžman na 7 noćenja sa prvim polaskom 19.06. po ceni od 362 evra po osobi. U pitanju su naravno, direktni čarter letovi.

Egejsku regiju Turske krase poznata letovališta: Bodrum, Marmaris, Kušadasi. Bodrum trenutno ima primamljivu cenu od 453 evra za paket aranžman na 11 noćenja i polazak 19.06.

U Tursku ovog leta i autobuskim prevozom na 10 noćenja:

KUŠADASI / od 18.06. = od 161 €

SARIMSAKLI / od 18.06. = od 253 €

Kada je reč o morskim destinacijama u bližem okruženju, “Viva Travel” je u svoju letnju ponudu uvrstila Crnu Goru i Hrvatsku.

Viva travel Foto: Hotel Azimut/Booking.com

Crnogorsko primorje na 9 noćenja autobuskim prevozom po najnižoj ceni od 106 evra po osobi.

U mogućnosti ste da birate neki od brojnih luksuzno opremljenih hotela, ali i apartmana, koristeće sopstveni i organizovan agencijski prevoz.

Letovanje u individualnoj režiji odnosi se na hrvatska letovališta: Cirkvenica, Dubrovnik, Krk, Hvar, Rabac, Poreč, po ceni smeštaja za jednu noć od 28 evra.

Svi zainteresovani za aranžmane se mogu javiti na adresi agencije “Viva travel” - Krunska 48, u Beogradu, svakog radnog dana od 09h do 20h, subotom od 10h do 15h. E-mail adresa za rezervacije: office@vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • P

    5. maj 2021 | 09:19

    Pa i da je 379 dinara meni penzioneru sa minimalcem je mnogo.Gde cu pre,dazbine lekovi, porez, sin ne radi, unucici...meni ni za osminu leba

  • Ja

    5. maj 2021 | 17:28

    Za mene leto odavno pocelo more ceka za 10 dana pa do kraja septembra

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA