≫ 

Viz Er objavio raspored letova iz Srbije za 2022. godinu: Uz povoljne cene do evropskih destinacija

Niskobudžetna kompanija Viz Er saopštila je spisak destinacija na koje će građani Srbije moći da putuju i sledeće godine

  • 1
foto Pixabay Foto: Pixabay

Evropska avio-kompanija Viz Er (Wizz Air) objavila je raspored letova za leto 2022. godine iz Srbije.

Tokom prve dve nedelje članovi Viz kluba popusta će imati priliku da rezervišu karte za uzbudljive destinacije po atraktivno niskim cenama na sajtu ove avio-kompanije ili preko viz mobilne aplikacije pre nego što raspored postane dostupan svim putnicima.

- Uprkos izazovima koje je donela pandemija kovida -19, Viz Er nastavlja da proširuje mrežu avio-linija kako bi svi putnici mogli da pronađu omiljeno mesto koje žele da posete. Viz Er je i dalje posvećen ponudi pristupačnih cena avio-karata za brojne putnike i u ovom neizvesnom vremenu - navedeno je u saopštenju ove kompanije.

Novim rasporedom letova ove niskotarifne kompanije za leto 2022. godine, građani Srbije će moći po povoljnim cenama da posete zapadnoevropske destinacije kao što su Francuska (Aerodrom Pariz Bove), Nemačka (Dortmund) ili Holandija (Ajnhoven).

Za one koji žele da uživaju u nordijskoj prirodi, severnim svetlima i ponoćnom suncu tokom leta, Viz Er je obezbedio letove iz Beograda za Švedsku (Malme) i Norvešku (aerodrom Sanderfjord u blizini Osla).

Za  leto i godišnje odmore 2022. godine  ova kompanija ponudila je i letove za Krit, Santorini, Larnaku na Kipru, kao i Maltu.

Kako navode u saopštenju Viz Era, od početka pandemije sprovode i dodatne higijenske mere koje podrazumevaju fizičku distancu tokom ukrcavanja i unapređenu čistoću u avionu.

- U okviru mera zaštite zdravlja putnika i posade, putnici bi trebalo da se čekiraju i obave sve kupovine onlajn, uključujući plaćanje za dodatni prtljag, kako bi se smanjila nepotrebna interakcija na aerodromu - naveli su iz Viz Era.

Preporuka kompanije je da u cilju sprečavanja širenja moguće infekcije, putnici poštuju nova pravila fizičke distance tokom ukrcavanja i iskrcavanja.

kofer foto: pixabay.com

U ovim neizvesnim vremenima putnicima, kako navode, nude različite alate i usluge za planiranje bezbednog i udobnog putovanja. Posebno preporučuju  da koriste uslugu Viz Fleks za kupovinu karata u cilju dodatne zaštite.

- Odabirom ove usluge putnici mogu da otkažu  let najkasnije 3 sata pre poletanja bez ikakvih troškova i dobiju nazad 100 odsto cene karte čiji iznos se odmah prebacuje na kredit koji imaju kod avio-kompanije- nevedeno je u saopštenju.

Kako su istakli, postoji mogućnost promene datuma putovanja, kao i linije i to neograničen broj puta. Pored toga, Viz Er je nedavno predstavio svog četbota Ameliju, koja putnicima omogućava da lako dođu do informacija u vezi sa letovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Perke

    13. maj 2021 | 08:14

    Kakve crne evropske destinacije u ovo kovid doba i uz globalnu recesiju? Svoj novac treba da ostavimo u Srbiji ili braći u Srpskoj i Crnoj Gori.. imate svaki vid turizma- i banje, ni jezera, i more i planine i gradove.. sve divno i domaće!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA