Triglav osiguranje za opušten porodični odmor

Stigao je trenutak da i vi obiđete turističke agencije, prokrstarite internetom, uporedite cene smeštaja i avionskih karata i isplanirate odmor

  • 1
otac, deca, dete, porodica, automobil, putovanje porodicno, decja sedista decje sediste Foto-ilustracija: Shutterstock

Ove godine letovanje provodite u punom sastavu sa svojim voljenima, a kako biste bili potpuno rasterećeni, zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja za sve članove porodice.

Stigao je trenutak da i vi obiđete turističke agencije, prokrstarite internetom, uporedite cene smeštaja i avionskih karata i isplanirate odmor. Zajednički porodični provod čini se kao idealno rešenje da se opustite i zabavite. Mada izbor destinacije kojom će i deca i odrasli biti zadovoljni deluje kao nemoguća misija, postoje mesta na kojima ćete podjednako uživati i vi i vaši klinci. U svakom slučaju, zbog njih ste verovatno spremni da napravite poneki kompromis. Nagradiće vas tonom osmeha i zagrljaja.

Ukoliko zaključite polisu Putnog osiguranja koje štiti osiguranike od nepredviđenih okolnosti, nezgoda i bolesti, u inostranstvo ćete krenuti sasvim rasterećeni i umesto sa ružnim sećanjima sa puta ćete se vratiti puni zanimljivih priča, čak i ako se desi nešto neočekivano. Polisu možete zaključiti u nekoj od poslovnica Triglav Osiguranja a.d.o. ili u partnerskim turističkim agencijama. A najbolje bi bilo da posetite e.Triglav portal, jer ćete utrošiti svega nekoliko minuta i obezbediti 20% popusta. Suma osiguranja je 30.000 EUR, pri čemu je u ponudu uključeno proširenje pokrića za slučaj bolesti COVID-19.

Organizujte mali kućni sastanak i dozvolite svakom od ukućana da izloži svoje želje. Predloge možete izvući iz šešira ili glasati. U obzir dolaze odlazak na planinu i razne aktivnosti u prirodi, leškarenje na suncu i brčkanje, ali i obilazak istorijskih lokaliteta na kojima ćete videti različite znamenitosti i saznati nešto novo. Možda je kucnuo čas i da posetite neke egzotične delove sveta, gde neće biti toliko turista. Kada rešite sve nedoumice i donesete odluku, bacite se na posao traženja pravog aranžmana, u skladu sa sopstvenim finansijskim mogućnostima i afinitetima.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • za preporuku

    3. avgust 2021 | 16:15

    Odlicni su, brzi i imaju dosta ambulanti sa kojima saradnuju. Vrlo zadovoljan korisnik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA