Movenpick hotel u Hurgadi: Evo zašto ćete ga obožavati

Veliki broj ljubitelja peska, mora i bogate istorije odabrao je Hurgadu kao destinaciju za odmor 2021

  • 5
Movenpick Resort Soma Bay 5, Cover

Foto: Promo/Barcino Tours

Po broju turista koje je ugostila, Hurgada je jedna od najposećenijih destinacija ove godine. Pored istorije koja krasi ovo podneblje i brojnih izleta, prelepog Crvenog mora i peščanih plaža, turisti ovu destinaciju biraju i zbog odlične usluge. Tako, u Hurgadi možete letovati u hotelima sa 4* i 5*, gde vas očekuje all inclusive usluga, raznovrsi sadržaji i ljubazno osoblje koje će se potruditi da vam upotpuni odmor.

Ono po čemu se još izdvaja Hurgada, jeste to što je ovde smešten jedan od hotela iz čuvenog lanca Movenpick. U pitanju je hotelski lanac koji danas broji preko 82 hotela širom Evrope, Azije, Afrike i Bliskog Istoka. Kvalitet usluge Movenpick hotela ogleda se u tome što je ova kompanija ostala dosledna svojim vrednostima zacrtanim još davnih 1940-tih godina. A to je topao pristup uz negovanje tradicionalnih vrednosti – uz stalno postavljanje novih trendova kako bi ispunili želje i potrebe svojih gostiju.

Zato, ako želite da provedete letovanje u hotelu proverenog kvaliteta, birajte Movenpick Resort Soma Bay 5*. Ekskluzivno u Barcino Toursu možete rezervisati smeštaj u ovom hotelu.

Movenpick Resort Soma Bay 5* smešten je u zalivu Soma Bay, u delu Hurgade u kome se nalaze najlepše peščane plaže. Pored all inclusive usluge i odlične lokacije, ovde možete uživati u komfornim sobama koje su mahom okrenute ka plaži ili bazenu, kao i kulinarskim umećima po kojima je Movenpick poznat.

Još jedna u nizu prednosti ovog hotela jeste to što nudi gratis smeštaj za dvoje dece do čak 14 godina. Međutim, ovaj hotel nije isključivo namenjen porodicama sa decom. Naprotiv, odličan je izbor i za letovanje u paru ili većem društvu, s obzirom da ovde možete uživati i u SPA i fitness centru, baru pored bazena i na plaži, teniskim terenima, sportovima na vodi i drugim sadržajima.

Ukoliko planirate da letujete u Hurgadi, obavezno pogledajte Barcino Tours ponudu za Movenpick Resort Soma Bay 5*, a da budete u toku sa last minute akcijama i specijalnim ponudama Barcino Tours-a, kliknite OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA