≫ 

Lični batler će biti uz vas neprekidno: Ovde se nalazi najveći zatvoreni bazen na Bliskom Istoku

U "Rafflees the Palm Dubai" se nalazi 389 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, dok su gostima na raspolaganju brojne dodatne usluge

  • 2
Burdz al Arab; foto Pixabay Burdz al Arab; foto Pixabay

Veličanstveni luksuzni rizort zvanično je otvoren za javnost 1. oktobra. Kompanija „Raffles Hotels & Resorts“ otvorila je vrata prvog svog odmarališta na području Bliskog Istoka. Na zapadnoj obali ostrva Palm Džumeira nalazi se rizort „Rafflees the Palm Dubai“, koji odiše luksuzom.

Da bi celokupan prostor bio vrhunski, dodati su i ekstravagantni sadržaji, te doza glamura.

Osim u fascinantnom pogledu na okean, dok se sunčaju na netaknutoj privatnoj plaži, gosti ovog rizorta mogu uživati i uz časove joge ili se opustiti u hamamu.

Podrazumeva se da je gastronomska ponuda ekvivalentna kvalitetu hotela. Sem specijaliteta lokalne kuhinje, gostima se nudi mogućnost uživanja i u jelima, poznatim širom sveta. Sve to mogu isprobati u jednom od mnogih restorana, koji se nalaze u okviru ovog rizorta.

Luksuzno iskustvo je dopunjeno smeštajnim jedinicama. U 389 njih, osim elegantno uređenih soba, spadaju i prostarne vile sa četiri spavaće sobe, opremljene komadima nameštaja koji su dizajnirali poznati svetski dizajneri.

Veličina rizorta „Rafflees the Palm Dubai“ dodatno je naglašena sa šest hiljada lustera sa Svarovski kristalima, koji ukrašavaju unutrašnjost. Povrh svega toga, svaki gost hotela će imati na raspolaganju mogućnost korišćenja usluge personalnog batlera.

I na kraju, pariska banja „Cinq Mondes Spa“, u okviru ovog rizorta, može se pohvaliti najvećim zatvorenim bazenom na celom Bliskom Istoku. Osim njega i luksuznog hamama, gostima su na raspolaganju i neverovatni tretmani. U planu je i da rizort sklopi saradnju sa najpoznatijim velnes brendovima iz celog sveta.

A ako neko nije raspoložen za spa tretman ili za uživanje na privatnoj plaži, gostima se nudi mogućnost posete privatnom biskopu sa 80 mesta. Zaista nema toga na šta nisu mislili, sve da bi gostima boravak učinili nezaboravnim.

Video: Nisu priče iz 1001 noći, ali platiš 1000 evra za noć: Dobiješ luksuzni šator i spavaš ko sultan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    8. oktobar 2021 | 23:26

    Jel i sveću drži lični batler?

  • DARKO 100%

    8. oktobar 2021 | 18:38

    Ja zamisljam,ja zamisljam ,ja zamisljam taj sav luksuz,kakva auto hipnoza😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA