≫ 

Kupanje i sunčanje u novembru: Koliko novca je potrebno izdvojiti za odmor u Egiptu

Ponuda hotela u Egiptu je obimna, pa se samim tim mogu naći i vrlo povoljni aranžmani, ali i oni koji koštaju po nekoliko hiljada evra

  • 0
Hurgada, Egipat foto: Telegraf.rs

Uživanje u moru tokom jeseni, iako je kod nas prilično hladno je moguće ako odaberete pravu destinaciju. Jedna od idealnih opcija u tom slučaju, sasvim sigurno je Egipat.

Najpovoljnija cena jesenjeg odmora u Hurgadi

U ponudi su dostupni aranžmani različitog trajanja. Većinom je ponuda tako kreirana da je u cenu uključena i povratna avionska karta. Naravno, ima i agencija koje nude samo uslugu smeštaja, pa onda treba dobro proučiti cene prevoza.

Jedna od trenutno povoljnijih opcija košta nešto manje od 500 evra po osobi. U pitanju je smeštaj u hotelu sa četiri zvezdice u Hurgadi, a usluga je na bazi All Inclusive. Hotel je od centra letovališta udaljen oko 15 kilometara, koliko je otprilike udaljen i od aerodroma. Raspolaže sopstvenom, oko 800 metara dugom plažom, sa svim pratećim sadržajima na njoj, čije korišćenje je besplatno za goste hotela.

Hurgada Foto: Telegraf.rs

U cenu je uračunata povratna avionska karta na relaciji Beograd-Hurgada uz prateće aerodromske takse, ali nije uračunata egipatska viza, koja u ovom momentu košta 25 američkih dolara. Takođe, u cenu nisu uračunati ni individualni transferi, kao ni cene PCR testiranja, ukoliko putnik spada u kategoriju lica za koja su oni obavezni.

Boravak u ekskluzivnom hotelu u Hurgadi

Kao i za svaku destinaciju, tako i ovde važi pravilo da cene i te kako mogu varirati. Primera radi, ukoliko se odlučite za smeštaj u jednom od najnovijih hotela u Hurgadi, ali i najekskluzivnijih, to će vas zadovoljstvo tokom novembra koštati nešto manje od dve hiljade evra po osobi. Cena je na bazi sedam noćenja i usluge Ultra All Inclusive.

Međutim, to nije sve, budući da se u ovom hotelu nalazi više od 400 smeštajnih jedinica različite kategorizacije. Samim tim su i cene vrlo šarolike.

Najskuplja opcija smeštaja u drugoj polovini novembra je u ekskluzivnoj vili sa bazenom i iznosi nešto više od 5.500 evra po osobi. Hotel je udaljen oko 7 kilometara od aerodoroma i nešto više od 10 kilometara od centra ovog egipatskog letovališta. Važi za jedan od najekskluzivnijih smeštajnih objekata u tom delu zemlje, a može se pohvaliti i jednom od najlepših plaža. Gostima su na raspolaganju mnogi dodatni sadržaji.

U cenu aranžmana uračunata je i povratna karta na relaciji Beograd-Hurgada, uz prateće aerodromske takse, kao i transferi do i od hotela. Nije uračunata cena egipatske vize, kao i individualni transferi, te PCR testiranje za putnike, za koje je to potrebno.

Da bi odmor na ovoj destinaciji bio pravo uživanje i tokom novembra, neophodno je da se pridržavate svih propisanih epidemioloških mera u zemlji, odnosno da blagovremeno proverite na sajtu Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije sve aktuelne mere i ograničenja u vezi sa putovanjima u Egipat.

Video: Palma dobio Oskara popularnosti kao najomiljeniji stranac u Hurgadi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA