≫ 

Zimska idila na Zlatiboru bez vožnje gondolom: Zbog servisiranja neće raditi do daljeg

Inače, Gold Gondola za prvih 11 meseci od otvaranja oborila je sve rekorde posećenosti. Do sada je prevezla nekoliko stotina hiljada putnika

  • 8
Zlatibor Gold Gondola Foto: RINA

Iako je na Zlatiboru početkom decembra obeleo sneg, a bajkoviti prizori već su namamili prve goste, posetioci moraju da znaju da do daljeg neće raditi najveća turistička atrakcija na Zlatiboru i da vožnja Gold Gondolom neće biti dostupna u narednom periodu.

- Zbog redovnog godišnjeg tehničkog pregleda i servisa, kao i planiranog skraćenja užeta gondola na Zlatiboru neće raditi od 8. decembra do daljeg - saopšteno je iz JP Gold Gondola.

Inače, Gold Gondola za prvih 11 meseci od otvaranja oborila je sve rekorde posećenosti. Do sada je prevezla nekoliko stotina hiljada putnika.

- "Gold gondola'' je ponos opštine Čajetina. Kapitalna investicija u koju je opština uložila velika sredstva, nesebičan trud i ogroman napor kako bi naši gosti mogli da uživaju u nesvakidašnjem doživljaju i neponovljivom iskustvu.

Gondola je postavila temelje razvoja novog Zlatibora. Za nas je ''Gold gondola'' mnogo više od turističke atrakcije. Ona je prozor u svet, pokretač razvoja celog regiona, magnet za nove investicije i temelj razvoja modernog Zlatibora - rekao je direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

Video: Od Zlatibora do Tornika vožnja 1.000 dinara: Počela s radom najduža gondola na svetu

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    8. decembar 2021 | 10:14

    Umesto da se to odradi kad nije zimska sezona oni rade sad , to samo kod nas ima.

  • Dexmil

    8. decembar 2021 | 10:08

    Samo kod nas to moze da se desi da se zimom servisira gondola koja donosi puno novca i kad je milion ljudi na planini! Ja bih sve otpustio, mozga nemaju!

  • Strim

    8. decembar 2021 | 10:44

    Servis gondole zimi na planini,asfaltiranje gazele u 15 po podne po najvecoj guzvi,kosenje trave isto tako u vreme najveceg spica. Sahta-najveca misterija nasih putara Do sutra moze da se nabraja. Ko nije lud poludece sigurno ovde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA