Dočekajte najluđu noć u srpskim banjama: Evo koliko će vas to koštati

Osim dočeka Nove godine i reprize, gostima koji odluče da u najpopularnijim srpskim banjama dočekaju 2022. na raspolaganju je i mogućnost korišćenja dodatnih sadržaja hotela u kom su uplatili paket aranžman. Ali, trebalo bi obratiti pažnju na to da li je u cenu odabranog paketa uračunato i piće za doček

  • 2
nova godina, jelka Foto: Pixabay

Najluđa noć u godini je pred nama. Ujedno je to i odlična prilika da razmislimo o čuvenim novogodišnjim odlukama, ali i da odmorimo - kako telo, tako i dušu.

Jedna od boljih opcija jeste i doček Nove godine u banjama Srbije. Jednostavno, idealna prilika da se spoji lepo i korisno, tim pre što u poznatim banjskim centrima hoteli nude paket aranžmane koji uključuju i doček i reprizu dočeka.

Dovoljno je odabrati hotel odgovarajuće kategorizacije i izvršiti rezervaciju. U većinu paketa u banjskim hotelima, osim dočeka Nove godine i reprize, uračunata je i mogućnost korišćenja dodatnih sadržaja, u vidu wellness i SPA centra hotela. Neki od njih nude i druženje sa Deda Mrazom ili mogućnost neograničenog konzumiranja slatkih specijaliteta tokom boravka, kao i korišćenje dečije igraonice - sve sa ciljem što boljeg provoda za goste.

Most ljubavi, Vrnjačka banja Most ljubavi u Vrnjačkoj Banji / Foto: Wikimedia/Aca Srbin

Koliko košta doček u Vrnjačkoj Banji?

Nekako je očekivano da mnogi hoteli u jednoj od najstarijih banja u Srbiji imaju bogatu ponudu za nastupajuće praznike. Specijalni novogodišnji aranžman, koji podrazumeva minimu tri noćenja sa doručkom u izabranoj smeštajnoj jedinici, košta od 116 evra po osobi i noći, obračunato u dinarskoj protivvrednosti.

Sem korišćenja dodatnih usluga u vidu wellness i SPA centra, u cenu je uračunata i svečana večera za doček, uz neograničeno konzumiranje domaćih pića. Gostima je na raspolaganju mogućnost da se druže sa Deda Mrazom, a najmlađima je omogućeno da koriste sadržaje igraonice. Za sve vreme boravka gostima je dostupan i sto sa slatkišima.

Vrnjacka Banja Foto: Oksana Skendžić

Postoje, naravno, i skuplje varijante za ispraćaj stare i doček nove kalendarske godine u Vrnjačkoj Banji. Od oko 280 evra pa naviše kreće se aranžman koji podrazumeva tri noćenja sa doručkom, kao i doček, odnosno reprizu dočeka. Međutim, u cenu nije uključeno piće ni tokom dočeka, ni u toku reprize, kao ni prevoz do najpoznatije banje u Srbiji.

Između 35.000 i 43.000 dinara po osobi iznosi cena novogodišnjeg aranžmana na bazi tri polupansiona u jednom od vrnjačkih hotela visoke kategorizacije. Cena primarno zavisi od tipa smeštajne jedinice koju gost odabere. Takođe je u cenu uračunata i svečana večera za doček, kao i za reprizu, te mogućnost korišćenja wellness i SPA centra hotela, ali i fitnes centra za sve vreme boravka.

Tokom svečane večere za doček ili reprizu Nove godine, gosti imaju na raspolaganju mogućnost neograničenog konzumiranja domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića, što je sve uračunato u cenu paketa.

Cene dočeka Nove godine u Sokobanji

Noćenje na bazi polupansiona u jednom od hotela više kategorizacije u Sokobanji iznosi oko 18.500 dinara po sobi tokom predstojećih praznika. Gosti koji odaberu ovakav novogodišnji paket uslovljeni su da u hotelu borave najmanje tri noći. Doplata za svečanu novogodišnju večeru u tom slučaju iznosi nešto više od 8.000 dinara po osobi.

Suma sumarum, kada se se sve sabere, za dve osobe, uz minimalan boravak od tri noći i doplatu svečane večere, iznosi oko 56.000 dinara. I to je osnovni paket, budući da u hotelu postoje i smeštajne jedinice više kategorizacije.

!!!!!!!!!! BANJA KOVILJACA Vrnjačka banja Foto: Tanjug/Rade Prelić

Doček u Koviljači

Dva noćenja u standardnoj sobi u hotelima više kategorizacije u Koviljači, uz uslugu polupansiona iznose od 14.000 dinara po osobi. Cena u slučaju tri noćenja uvećana je za 4.000 dinara po osobi, dok 24.500 dinara po osobi košta aranžman koji podrazumeva pet noćenja na bazi polupansiona.

Iako su i svečana večera za doček i za reprizu uračunate u navedenu cenu, piće koje gosti tom prilikom budu konzumirali nije uračunato.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA