Specijalne ponude, za specijalna prolećna putovanja

Proleće nam se bliži, a sa njim i najlepša putovanja

  • 2
Viva Travel

Foto: Viva Travel

Dugo očekivane destinacije ponovo su nam dostupne. Iz agencija "Viva Travel" su pripremili specijalne ponude za putovanja za Uskrs i Dan rada.

Ono što smo najduže iščekivali su naravno putovanja u prelepu Italiju. Prvi u nizu je naravno prelepi Rim, a tu je naravno i Milano, nestvarna Toskana, i tura po najživopisnijoj Severnoj Italiji. Sa posetama Veneciji, Padovi, Veroni. Polasci su autobusom ili avionom u zavisnosti za koju destinaciju se odlučite.

Naravno ne smemo zaboraviti i prelepe evropske gradove kao što je grad svetlosti Pariz, polazak autobusom. Romantični Lisabon, prevoz avionom. Prelepa Španija, a u njoj njen glavni grad Madrid, grad koji će vas kupiti svojom lepotom i raznolikošću, grad koji zovu mali London, ali sa mnogo sunca, prevoz avionom.

Poznata tura Španija – Francuska – Italija opet je u ponudi "Viva Travel" agencije, u pitanju je autobuski prevoz.

Viva Travel

Foto: Viva Travel

Tu su naravno i gradovi koji nam bili dostupni sve vreme, a ne smemo ih zaboraviti.

Prvi i najpopularniji je naravno Istanbul. Odmah iza njega ide prestonica termalinih voda Budimpešta. Zatim zlatni Prag, onda ide prestonica demokratije Atina.

Tu je i grad koji spreman dočekuje turiste tokom cele godine i uvek je lepo boraviti u njemu to je naravno Solun. Grad muzeja, muzike i prelepe arhitehture – Beč i dalje je u njihovoj bogatoj ponudi. Polasci su autobusom.

Naravno ukoliko želite da praznik Dan rada provedete na nekom malo toplijem mestu, uz zrake sunca, najčistije more, onda će vaš izbor svakako biti Hurgada. Prevoz avionom.

Viva Travel

Foto: Viva Travel

Ali pošto smo navikli da u ovo vreme već polako razmišljamo o letovanju. Iz "Viva Travel"-a su pripremili FIRST MINUTE PONUDE za sve one koji su spremni da planiraju godišnji odmor.

Ono što smo takođe dugo čekali, a što nam "Viva Travel" ponovo nudi je vatrena Sicilija, sa Vivom do najvećeg ostrva u Mediteranu stižete DIREKTIM ČARTER LETOM.

Grčka je naravno i dalje deo njihove ponude tu su mesta kao što su: Asprovalta, Hanioti, Kalitea, Kefalonija, Krf, Lefkada, Leptokarija, Nea Vrasna, Nei Pori, Neos Marmaras, Olympic Beach, Parga, Pefkohori, Polihrono, Sivota, Skijatos, Stavros i Tasos. Polasci su avionom ili autobusom u zavisnosti od destinacije za koju se odlučite.

Leto u Turskoj je takođe nešto na šta ste navikli kada "Viva Travel" u pitanju. POPUSTI za Tursku idu do čak -45%. Egejska regija i letovališta koja joj pripadaju su: Bodrum, Kušadasi, Sarimsakli i Marmaris.

Naravno u ponudi imaju i Antalijsku regiju i najpoznatija letovališta u istoj: Antalija, Alanja, Belek, Kemer, Side.

Kada pričamo o Crnogorskom primorju, tamo se naši turisti i dalje osećaju kao kod kuće. "Viva Travel" u ponudi ima sledeća letovališta u Crnoj gori: Bar, Bečiće, Budvu, Bokokotorski zaliv, Čanj, Petrovac, Rafailovići, Sutomore, Sveti Stefan, Ulcinj, Ada Bojana.

Sve poznatija letovališta kod naših turista su ona koja se nalaze u Albaniji. U ponudi su sledeća letovališta: Drač, Ksamil, Saranda i Valona. Ako ste ipak za neka malo egzotičnija letovališta tu je svakako dobro poznata Hurgada. I naravno svima poznati Kipar koji je sve popularniji među našim turistima.

Viva Travel

Foto: Viva Travel

Mnogo je mogućnosti da ovo proleće iskoristite na najbolji mogući način. Jedan od predloga je da spakujete kofere i otputujete do najlepših gradova Evrope.

Za sve informacije i pomoć oko aranžmana možete se obratiti na adresi Krunska 48, u Beogradu i na www.vivatravel.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA