≫ 

I holivudske zvezde obožavaju Grčku: Evo koji poznati par je zaobišao Mikonos i otišao na Halkidiki

A mi smo pravi srećnici što nam je Grčka tako blizu

  • 1
Matthew McConaughey Metju Mekonahi na Antiparosu / Foto: Profimedia

Mišljenja su mnogi da se holivudske zvezde isključivo odlučuju za neka od najluksuznijih letovališta.

Naravno da to nije daleko od istine, jer se mnogi poznati glumci i glumice, te pevači i pevačice, ali i ostale holivudske zvezde mogu videti na Havajima, Ibici i u San Tropeu, ali i na Fidžiju, Maldivima i u blizini italijanskog jezera Komo.

Međutim, ima i onih holivudskih zvezda koje žele da svoj odmor provedu u miru, pa radije biraju neka manja mesta, koja se nalaze daleko od gužve. Tu mogu mirno da šetaju i zaista uživaju u odmoru.

Krstarenje je jedna od opcija da zaista izvuku maksimum iz svog odmora. A u tom slučaju je najčešće odabrana destinacija - Grčka

Ostrvo Mikonos – Menhetn na Mediteranu

Postalo je sasvim uobičajeno da se grčko ostrvo iz grupacije Kiklada vezuje isključivo uz luksuz i bogatsvo. Da li zbog činjenice da je na Mikonosu sve, ali baš sve i po nekoliko destina piuta skuplje nego u drugim delovima Grčke ili zato što ovo ostrvo posećuju mnogi holivudski glumci i pevači, činjenica je da je upravo to ostrvo jedno od omiljenih grčkih destinacija za poznate.

Lindsay Lohan, Mikonos Lindzi Lohan na Mikonosu / Foto: Profimedia

Osim Adrijane Lime i Madone, na Mikonosu voli da uživa i Paris Hilton. Nemojte biti začuđeni i iznenađeni, ako na ovom ostrvu ugledate i Britni Spirs i Dženifer Aniston, ali i sina čuvenog holivudskog glumca Klinta Istvuda.

Na ovom grčkom ostrvu se mogu videti i mnoge poznate manekenke poput Izabel Gular, Alesandre Ambrosio i Kendal Džener.

Gde još u Grčkoj letuju poznati?

Javna je tajna da je grčko ostrvo Skijatos letnja destinacija, koju iz godine u godinu posećuju Goldi Houn i Kurt Rasel. Ponekad im se pridruži i njena ćerka iz prvog braka, glumica Kejt Hadson, ali i ostali članovi porodice.

U Grčkoj je letovao i Metju Mekonahi sa porodicom. Ostrva Kiklada su bila njihov izbor, a tokom krstrenja su se zadržali najduže ne samo na ostrvu Mikonos, već i na ostrvu Antiparosu.

Metju Mekonahi Metju Mekonahi na Antiparosu / Foto: Profimedia/Backgrid USA

Možda zvuči neverovarno, ali neposredno pre tajnog venčanja su Anđelina Džoli i Bred Pit boravili u regiji Halkidikija u Grčkoj. Naravno da su i oni tokom krstarenja grčkim morima imali prilike da posete i čuveno ostrvo Mikonos, ali i Santorini.

Matthew McConaughey Metju Mekonahi sa porodicom na Antiparosu / Foto: Profimedia

Grčki zet i počasni gađanin Grčke, holivudski glumac Tom Henks, u društvu supruge i čuvene Grkinje poreklom, kanadske glumice, Rite Vilson je obišao ne samo ostrvo Mikonos, nego i ostrva Paros i Antiparos, kao i Amorgos i Naksos.

Video: Ogromne grudi grčke šampionke dominiraju na plaži, a tek kako vežba

(A.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA